• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C

Mustafa Kamalak İzmir’de...

Mustafa Kamalak İzmir’de...
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Saadet Partisi İzmir İl Teşkilatı, Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın onur konuğu olduğu iftar yemeğinde bir araya geldi.
MUSTAFA KAMALAK İZMİR’DE PARTİSİNİN İFTARINA KATILDI 
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / 
Saadet Partisi İzmir İl Teşkilatı, Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın onur konuğu olduğu iftar yemeğinde bir araya geldi.
Geleneksel iftar programı, Buca Kaynaklar Birlik Otel’de gerçekleşti.Kur’an tilaveti ile başlayan yemeğin ardından partililere hitap eden Prof. Dr. Mustafa Kamalak, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluşa vesile olan ramazan ayının Kur’an ayı olduğunu söyledi.
 
Kuran’ın inananlar için hayat yolu rehberi olduğunu kaydeden Genel Başkan Kamalak, “Kitabımız, huzur, refah, barış istiyorsak hangi istikamette ilerlememiz gerektiğini belirleyen ilahi bir kelamdır. Ali İmran süresinde ‘Sizler ki iyiliği emreder, kötülükten nehyedersiniz. İçinizde iyiliği emreden, kötülüğü nehyeden bir topluluk bulunsun’ buyruluyor.  Biz eminiz ki Allah'ın lütfü inayetiyle o topluluk Milli Görüş camiasıdır. Milli Görüş’ün 45 yıldır hakkı temsil etmekten başka bir fiil ile anılması mümkün müdür? Başı dik bir Türkiye için, paramparça edilmiş İslam coğrafyasını birleştirip yeniden inşa etmek için, herkesin adil bir düzen içinde yaşayacağı yeni bir dünya kurmak için çalışıyoruz." dedi.
 
 İslam Âleminin içinde bulunduğu acılar için ağlamanın, sızlamanın, feryat etmenin hastayı iyileştirmeye deva olmayacağını dile getiren SP Lideri Kamalak, “Küresel emperyalizm ancak ve ancak güçten anlar, kuvvetten anlar. Onu durdurabilmek için mazlum milletlerin bir araya gelmesi lazımdır. İşte Milli Görüş ve onun tek temsilcisi olan Saadet Partimiz bunun mücadelesini vermektedir. D-8'ler bu amaçla kurulmuştur. Ancak küresel emperyalizm kendi oyunlarının bozulacağını tahmin ettikleri için içimizdeki bir kısım gafillerle iş birliği yapmak suretiyle Refah Yol hükümetinin yolunu kestiler. Soruyorum sizlere; eğer D-8'ler 1997'den bu yana kuruluş amacına uygun bir gelişim göstermiş olsaydı şu an Ortadoğu ateş çemberi içerisinde mi olurdu? Müslümanlar düşmanlarının silahlarıyla birbirlerini katlederler miydi? Hayır. Çünkü insanları hakka davet eden bir düşüncenin mensupları ‘Durun kardeşlerim’ diyecekti." ifadelerini kullandı. 
 
Geleceğin Milli Görüş’ün olacağına kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini savunan Kamalak, sözlerini şöyle sürdürdü: “45 yıldır inançlarımızdan, fikirlerimizden, sözlerimizden dolayı karşımıza çıkıp da yiğitçe mücadele edemeyenler yolumuzu hep zorbalıkla kesti. Milli Nizam 1971'de askeri darbeyle kapatıldı. Kapatılınca arsamıza Adalet Partisi gecekondularını kurdular. O günün Milli Görüş erleri Milli Selamet’le o gecekonduları söküp attı. Baktılar ki olacak değil, 1980 darbesiyle kestiler yolumuzu. Adalet Partisi gecekondularının yerine Anavatan gecekondularını getirdiler. Bu davanın yiğit erleri 1980 ve 1990'larda Refah Partisi'yle o gecekonduları söküp attılar. Baktılar olacak gibi değil. Fikirle, nizamla, adaletle, şanla, şerefle değil, karşımıza bağışlayın alçakça çıktılar. Darbeyle yolumuzu kestiler. Bu sefer başkalarına kurdurdular o gecekonduları. Allah'ın lütfü inayetiyle hiç endişeniz olmasın, o gecekondular da
 
Saadet Partisi eliyle sökülüp atılacaktır.” 
Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili soruyu da yanıtlayan Mustafa Kamalak, "Bu konuyu önümüzdeki cumartesi günü tüm yetkili kurullarımızla ve teşkilatlarımızla geniş katılımlı toplantıda değerlendireceğiz. Orada çıkan sonuca göre açıklama yapacağız" dedi.
İftar yemeğine, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, İzmir İl Başkanı Bayram Sakartepe, siyasi parti yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78