• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • İzmir 21 °C

10 Ağustos önemli,kirli oyunlara dikkat!

10 Ağustos önemli,kirli oyunlara dikkat!
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema,
ULEMA: 10 AĞUSTOS ÇOK ÖNEMLİ, KİRLİ OYUNLARA DİKKAT!
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / 
NESRİN ULEMA'DAN BAYINDIR'A MÜJDE YAĞMURU
AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Bayındır adliye binasının, Orman İşleri Müdürlüğü hizmet binası ve Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı 300 yataklı yurdun yapımının tüm hızıyla sürdüğünü, ilçeye kazandırılması planlanan yeni hükümet binası ile ilgili çalışmaların da tamamlandığını ve en kısa sürede yapımına başlanacağı müjdesini verdi. Bayındır İlçe teşkilatının iftar programına katılan Ulema, Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili önemli mesajlar da verdi. 
 
AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, partisinin Bayındır İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Ulema, burada yaptığı konuşmada 10 Ağustosta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine değindi ve Bayındır’a yapılacak önemli hizmetlerin müjdesini verdi. 
 
AK Parti Bayındır İlçe teşkilatı; muhtarların, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin ve teşkilat üyelerinin katıldığı bir iftar programı düzenledi. İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, AK Parti İlçe Başkanı Uğur Demirezen, eski Belediye Başkanı Mehmet Kertiş’in de katıldığı iftarda bir konuşma yapan AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, iftar programı dolayısıyla emeği geçen herkese teşekkür etti.  
 
TÜRKİYE YENİ BİR SÜRECE GİRİYOR
Türkiye’nin, Ramazan ayının manevi atmosferinde bir Cumhurbaşkanlığı seçimine hazırlandığını ve 10 Ağustos tarihinin büyük önem taşıdığını belirten Ulema, teşkilatların sıkı ve disiplinli çalışması sonucunda ilk turda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olarak seçileceğini ve Türkiye’nin yepyeni bir sürece gireceğini söyledi. Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi ile Türkiye'nin 2023 ve 2071 hedeflerine daha kararlı ve daha emin adımlarla ilerleyeceğinin altını çizen Ulema, "10 Ağustos tarihi Türkiye'nin ilk defa yürütmenin başını seçecek olması açısından büyük önem taşımaktadır. Milletin seçeceği Cumhurbaşkanı devlet millet kaynaşmasının en büyük basamağı olacağı gibi, sadece devleti temsil eden bir makam da tarihe karışacaktır" hatırlatmasında bulunarak "10 Ağustos tarihinin önemini gözden kaçırmak isteyenler AK Parti üzerinde kirli oyunlar tertiplemektedir. Türkiye'nin 7 bölgesi 81 ilinde siyaset yapan tek parti olan AK Parti kadroları bu kirli oyunlara fırsat vermeyecektir" dedi.  
 
HÜSRANA UĞRAYACAKLAR
Ulema, “Türkiye ilk defa yürütmenin başını seçecek ve o makama oturacak olan Cumhurbaşkanı, devleti değil milleti temsil edecek. Milletimizin teveccühüyle Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan o koltuğa oturduktan sonra AK Parti ile ilgili hayalleri olanlar da hüsrana uğrayacaklardır” diye ekledi. 
 
BAYINDIR'A HİZMET YAĞMURU
Konuşmasında Bayındır’ı yakından ilgilendiren önemli projelerin akıbeti ile ilgili bilgiler de veren Ulema, “Bayındır ilçemize kazandıracağımız modern ve son teknolojik altyapıya sahip Adliye binası, Orman İşletme Müdürlüğümüzün hizmet binası ve Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı 300 yataklı yurt binasının yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Yine Bayındır'a kazandırmayı planladığımız yeni hükümet binası ile ilgili çalışmaları tamamladık en kısa sürede yapımına başlanacak" diye konuştu.  
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78