• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 17 °C

Aliağa'dan Adanaya Bir Başarı Öyküsü

Aliağa'dan Adanaya Bir Başarı Öyküsü
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK/ Aliağa’da uzun yıllar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapan ve herkesin sevgisini kazanan Abdullah Yılmaz, Aliağa’dan sonra Milli Eğitim Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda önemli gör
ALİAĞA’DAN ADANA’YA. BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ
 
ALİAĞA’DA UZUN YILLAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YAPTIKTAN SONRA BAKANLIKLARDA GÖREV YAPAN ABDULLAH YILMAZ, ŞİMDİ ADANA AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNE ATANDI
 
ABDULLAH YILMAZ’DA YENİ GÖREV
 
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK/ Aliağa’da uzun yıllar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapan ve herkesin sevgisini kazanan Abdullah Yılmaz, Aliağa’dan sonra Milli Eğitim Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda önemli görevler üstlendi. Aliağalıların sevgi ile andığı Abdullah Yılmaz, son olarak Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevine atandı.
1968 Trabzon Of doğumlu olan Abdullah Yılmaz, Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliğini bitirip sınıf öğretmeni olarak göreve başladı.
Yılmaz daha sonra Of İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, Aliağa Yenişakran İlköğretim Okulu sınıf öğretmenliği, Aliağa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, MEB EARGED Şube Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı Kadro Şube Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü yaptı.
Abdullah Yılmaz, Aliağa’da 2004-2010 arasında 6 yıl görev yaptı. Aralık 2010’da Aliağa’dan Milli Eğitim Bakanlığı, Eğitim Araştırma Geliştirme Daire Başkanlığı’na Şube Müdürü olarak tayin oldu.
Yılmaz, eski Müdür Erhan Güngör’ün görevden alınmasının ardından Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevine getirildi.  Yılmaz, görev süresi boyunca uzman öğretmenlik unvanının yanında, aylıkla ödüllendirme, 14 takdir, il milli eğitim müdürlüğünce 3 teşekkür, ilçe milli eğitim müdürlüğünce 8 kez teşekkür ile ödüllendirildi ayrıca çeşitli kurslardan sertifikalar almaya hak kazandı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78