• BIST 9679.8
  • Altın 2489.472
  • Dolar 32.4269
  • Euro 34.4471
  • İzmir 16 °C

Foça'da Orhan Gürer ile Yola Devam

Foça'da Orhan Gürer ile Yola Devam
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / 5 Ağustos 2011 tarihinde kurulan Foça Kent Konseyi’nde; Orhan Gürer, 2014-2019 döneminin ilk 2 yılı için, oybirliğiyle yeniden Başkan olarak seçildi.
FOÇA KENT KONSEYİ BAŞKANI, YENİDEN ORHAN GÜRER
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / 
5 Ağustos 2011 tarihinde kurulan Foça Kent Konseyi’nde; Orhan Gürer, 2014-2019 döneminin ilk 2 yılı için, oybirliğiyle yeniden Başkan olarak seçildi. 
 
Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Foça Kent Konseyi toplantısında, yürütme kurulu üyelerinin seçimi de yapıldı.
 
Oy birliğiyle, Orhan Gürer, Foça Kent Konseyi Başkanı olarak ve gizli oylama-açık sayım sonucuna göre; Işıl Dirim Kavitaş, Recep Hacıoğlu, Servet Vural, Ahmet Koldaş, Selma Sabancı 
Ceyhan Çetin, Huriye Kuruoğlu ve Altan Öztürk, 8 asil yönetim kurulu üyesi olarak belirlendi.
 
Yeniden seçilmesinin ardından, Foça Kent Konseyi Başkanı Orhan Gürer, toplantıya katılanlara hitaben bir konuşma yaptı. Gürer; ‘2011 yılının 5 Ağustos’unda, Foça Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ’ın davetiyle kurduğumuz, Foça Kent Konseyi’nin çalışmaları yaklaşık 3 yıldır sürmektedir. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İhtiyaç duyduğumuz her konuda, bizlere olan desteklerini esirgemediler. Kent Konseyi-Halk Konseyi, yani herkesin katılımına açık... Yürütme kurulu toplantılarımıza herkes katılabilir, herkes fikrini söyleyebilir, ürettikleri projeleri getirebilir. Bizde Foça Kent Konseyi yürütme kurulu olarak değerlendirip, belediye meclisine sunabiliriz. Şimdiye kadar ne talep ettiysek, belediye meclisimizden ve belediye başkanımızdan, sağolsunlar belediyemizin imkanları ölçüsünde hepsini yerine getirdiler ve sorunlarımızı çözmeye çalıştılar. Hepinize çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki sizlerin güvenini boşa çıkarmayacağız.’ dedi.
 
Foça Kent Konseyi’nin çalışma gruplarında yer alacak üyeler, daha sonraki toplantılarda belirlenecek.
 
Foça Belediye Başkanı  başkanlığında yapılan toplantıya; Foça Kent Konseyi temsilcileri, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, parti ilçe başkanları, dernek başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vakıf başkanları katıldı.
 
Belediye Başkanı yaptığı açış konuşmasında; ‘Foça Kent Konseyi, geride bıraktığımız dönemde, ilçemizde bir çok faaliyet alanında olumlu işlere imza attı. Pek çok çalışma kurulu oluşturuldu. Kadın Meclisi, Gençlik Meclisi, Engelli Meclisi ve Turizm Meclisi, bunlardan bazıları. Başta Kent Konseyi Başkanına, değerli yönetim ve emeği geçen tüm kent konseyi üyelerine ve proje gruplarına, şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum.’ dedi.
 
ORHAN GÜRER
1 Şubat 1950 tarihinde, Bursa’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bursa’da tamamladı. Şimdiki adı Gazi Üniversitesi İşletme Fakültesi olan AİTİ Akademisi mezunu. 1969-1977 yılları arasında THK Türk Kuşu Genel Müdürlüğü’nde, pilot-öğretmen pilot olarak görev yaptı. Çok sayıda askeri ve sivil öğrenci yetiştirdi. Ağustos 1977’de geçirdiği uçuş kazasından sonra, uçuştan ayrılmak zorunda kaldı. DHİM Genel Müdürlüğü’nde  1980-1983 arasında teftiş kurulu büro şefliği yaptı. 1983 yılında TC. Ziraat Bankası Foça Şubesi’ne tayin edilmesinden itibaren Foça’da yaşamaya başladı. 1983-2002 yılları arasında TC. Ziraat Bankası Foça Şubesi’nde amir olarak görev yaptı. 2004-2009 yılları arasında Foça Belediyesi Meclis Üyesi olarak görev yaptı. 2008 yılından bu yana THK Foça Şube Başkanı görevini yürütmektedir. 5 Ağustos 2011 tarihinde kurulan Foça Kent Konseyi’nin ilk başkanı olarak seçilmiş ve 2014-2016 dönemi için yeniden başkanlığa seçilmiştir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78