• BIST 9079.97
  • Altın 2307.251
  • Dolar 32.3024
  • Euro 35.0637
  • İzmir 19 °C

Briç severler, 4. Kez foça’da buluştu

Briç severler, 4. Kez foça’da buluştu
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Foça Belediyesi tarafından düzenlenen ‘‘4. Foça Karataş Briç Festivali’’ 19-21 Eylül 2014 tarihlerinde, Hanedan Tatil Köyü’nde gerçekleştiriliyor.
BRİÇ SEVERLER, 4. KEZ FOÇA’DA BULUŞTU 
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi   
Foça Belediyesi tarafından düzenlenen ‘‘4. Foça Karataş Briç Festivali’’ 19-21 Eylül 2014 tarihlerinde, Hanedan Tatil Köyü’nde gerçekleştiriliyor.
‘‘4. Foça Karataş Briç Festivali’’ne, Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinden gelen 284 briç oyuncusu, aileleriyle birlikte katılıyor.
Türkiye Briç Federasyonu’nun nezaretinde gerçekleşen briç festivali, 19 Eylül Cuma günü gerçekleşen ‘‘Hoşgeldin’’ turnuvasıyla başladı. 20 Eylül Cumartesi günü ise iki seanslı ‘‘Foça Belediye Başkanlığı Kupası’’ turnuvası oynandı.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Cumartesi günü, briç severlerle bir araya gelerek kendilerine bol şans diledi. Başkan Demirağ, açılış konuşmasında; ‘Sizleri, ünlü tarihçi Heredot’un "Onlar kentlerini, bizim yeryüzünde bildiğimiz en güzel gökyüzü ve en güzel iklimde kurdular..." dediği güzel Foçamız’da ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Bu turnuvanın gerçekleşmesinde, Foça Belediyespor Briç Şubemizin ve Şube Sorumlumuz Enver Durulmuş’un büyük emekleri var. Kendilerine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. İyi bir turnuva olmasını temenni ediyorum.’’ dedi.
‘‘4. Foça Karataş Briç Festivali’’ 21 Eylül Pazar günü ‘‘Swiss Patton’’ takım turnuvasının ardından gerçekleştirilecek olan ödül töreni ile sona erecek.
Briç severler, müsabakalardan arta kalan zamanlarda, Foça’nın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfedecek ve yöresel yemeklerini tadacaklar.
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78