• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 26 °C

Konak Kadın Meclisi ilk toplantısını yaptı

Konak Kadın Meclisi ilk toplantısını yaptı
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
KONAK KADIN MECLİSİ İLK TOPLANTISINI YAPTI
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
Konak Kent Konseyi Kadın Meclisi, yeni dönemin ilk toplantısını yaptı. Konak Kent Konseyi Başkanı Hamit Mumcu’nun da katıldığı toplantı Konak Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlendi.
Kadın meclisi üyelerinin güllerle karşılandığı toplantıda Konak Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurgül Kahyaoğlu Yorgun, yeni dönemin dayanışma içinde ve verimli çalışmalarla geçmesi temennisinde bulundu. Konuşmasında Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'a teşekkür eden Yorgun, Konak'ta ilk kez bir kadın belediye başkanı seçilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yeni dönemde Kadın Belediye Başkanı’ndan güç alan bir kadın meclisi olacaklarını ifade eden Yorgun, "Yeni dönemde de hep birlikte kadınların hakları için mücadele edeceğiz. Sevgi ve dayanışma içinde birlikte yol almak için buradayız. Birlikte hareket ettiğimiz sürece daha güzel işler başaracağız" dedi. 
 
MUMCU’DAN IŞİD TEPKİSİ
Konak Kent Konseyi Başkanı Hamit Mumcu da kadın meclisi üyelerine yeni dönemde başarılar dileyerek, güvenlerinin tam olduğunu söyledi. Yeni dönemin, yoğun bir gündem sırasında açıldığını ve Kent Konseyi olarak gündemi görmezden gelemeyeceklerini söyleyen Mumcu, "Konak Kent Konseyi olarak yaşanan insanlık dramı karşısında sessiz ve tepkisiz kalmamız mümkün değildir. Sadece Kobane'yi değil, insanlığın temel değerlerini savunduğumuzun altını bir kez daha çiziyoruz. IŞİD barbarlığına ve emperyalist planlara karşı halkımızın birliği ve kardeşliği için seferberlik ruhuyla dayanışmadan ve gericiliğe karşı mücadeleden geri adım atmayacağız" diye konuştu. Açılış konuşmalarının ardından, Konsey Genel Sekreteri Cem Arıkan da slaytlar eşliğinde bugüne dek yapılan çalışmalar ve yeni dönemde hayata geçirmeyi planladıkları projeleri anlattı. Konak Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin ardından yeni dönemde Çocuk Meclisi; Tarih, Kültür ve Sanat Meclisi ile Mahalle ve Semt Meclisleri de kuracak. 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78