Bay Döner çeşme Ilıca'da

Türkiye’nin en yaygın iskender Döner Restoran zinciri olan BAY DÖNER, 17’nci şubesini 10 Temmuz Cumartesi günü İzmir Çeşme’de görkemli bir açılışla hizmete girdi.

15 Temmuz 2010 Perşembe 18:36

BAY DÖNER  ÇEŞME ILICA"da

 

 

Türkiye"nin en yaygın iskender Döner Restoran zinciri olan  BAY DÖNER, 17"nci şubesini 10 Temmuz Cumartesi günü İzmir Çeşme"de görkemli bir açılışla hizmete girdi.

Bay Döner yöneticilerinin ve MISS EXCULISİVE OF WORLD finalistlerinin katıldığı açılış renkli görüntülere sahne oldu. Türkiye genelinde 16 şubesi bulunan Bay Döner 17. Şubesini İzmir Çeşmede açtı. MISS EXCULISİVE OF WORLD yarışmasında 22 ülkeyi temsil eden finalistlerin  katılımıyla renk buldu. Keyifli anların yaşandığı organizasyonda çeşitli ülkelerden gelen birbirinden güzel genç mankenler Bay Döner"de tattıkları İskender"in lezzetini çok beğendiklerini, ülkelerine döndüklerinde bu tatları arayacaklarını söylediler. 

Bay Döner Yönetim Kurulu Üyesi Feridun Tuncer Çeşme"de şube açmaktan oldukça mutlu olduklarını, özellikle yabancı turistlere geleneksel lezzetimizi en orijinal tadıyla sunmaktan ve tanıtmaktan gurur duyduklarını belirtti. Tuncer sözlerine şöyle devam etti; “Bay Döner geleneksel yiyeceğimiz döneri şık restoranlarda öncelikle Türkiye"nin hemen her yerinde tüketiciye ulaştırmak amacı ile 2006 yılında kuruldu ve bugün yılda 2 milyon kişiyi ağırlayan kurumsal bir marka haline geldi…  Apaz Gıda bugüne kadar toplam 5 milyon TL"lik bir yatırım yaptı. 2010 hedefi ise 5 milyon TL"lik ek bir yatırımla Türkiye genelinde restoran sayısını 25"nin üzerine çıkarmak. Böylece Bay Döner yaklaşık 500 kişilik bir istihdam yaratarak iş arayan gençler için bir fırsat kapısı olacak.”

 

BAY DÖNER YURTDIŞINA AÇILIYOR…

Bay Döner Yönetim Kurulu Üyesi Feridun Tuncer ,gazetecilere yaptığı açıklamada şube sayısını hızla artacağını belirtti. Tuncer,”İzmir"de açılan ilk Bay Döner restoranını sırası ile Malatya, Aydın, Trabzon, Ankara, Antalya İstanbul, Tekirdağ ve Afyon"da açılan restoranlar takip etti. Hızla şubeleşmeye devam eden BAY Döner Türkiye"de oluşturduğu zinciri öncelikli olarak komşusu olduğumuz Ortadoğu ve Balkan ülkelerine de taşımak için faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. “dedi.

Irak pazarını yakından izleyen Bay Döner bu yaklaşımı göz önünde tutarak Erbil yatırımını hayata geçiriyor… Ekonomik pazarın büyük olduğu görüşünde olan Bay Döner ilk yurtdışı mağazasını Erbil"de bu yılsonuna kadar açmayı planlıyor. Bay Döner Yunanistan"daki krizi fırsata çevirmeye de kararlı… Krizi yakın dönemde yaşayan Türk ekonomisini yakından takip eden Yunanistan, tüm siyasi problemleri geride bırakarak komşusu ile işbirliği içine girmek istiyor. Yunanistan, yaptığı çağrılarla Türk işadamlarına kapısını sonuna kadar açtığının sinyallerini veriyor. Bay Döner kaliteli ve şık konsepti içerisinde sunduğu geleneksel yiyeceğimiz dönerin, Yunan halkının da beğenisini kazanacağından emin…

 

https://www.aliagahaber.com/ sitesinden 29.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.