• BIST 8718.11
  • Altın 2247.132
  • Dolar 32.3242
  • Euro 35.1624
  • İzmir 7 °C

Ogün Bulut: “Kaybetmeyi Kabullenemeyen Bir İnsanım”

Ogün Bulut: “Kaybetmeyi Kabullenemeyen Bir İnsanım”
Ligin devre arasından itibaren Aliağaspor forması giyen ve şampiyonlukta önemli gollere imza atan takımın golcü ismi Ogün Bulut, futbol kariyerinden Aliağaspor forması ile şampiyonluğa giden serüveni anlattı

OGÜN BULUT: “KAYBETMEYİ KABULLENEMEYEN BİR İNSANIM”

Ligin devre arasından itibaren Aliağaspor forması giyen ve şampiyonlukta önemli gollere imza atan takımın golcü ismi Ogün Bulut, futbol kariyerinden Aliağaspor forması ile şampiyonluğa giden serüveni anlattı. Dergimizin 3.sayısı için kendisine yönelttiğimiz soruları yanıtlayan Bulut, şampiyonluğu tüm Aliağa halkına armağan ettiğini söyledi.

Bize kendinden bahseder misin?

9 Kasım 1995 yılında İzmir’de doğdum. Futbola çok erken yaşlarda Fenerbahçe spor okullarında başladım. 2007 yılında amatör liglerde alt yapılarda oynadım. Karabağlar spor da oynadıktan sonra 2011 yılında Altay’da profesyonel oldum. Sonra çeşitli talihsizlikler sonucunda amatöre dönüş yaptım. 3 yıldır süper amatör liglerinde final oynadım. İkisini kaybetmiştim üçüncü finalimde Allah şampiyonluk nasip etti. Aileme ve yanımda olan insanlara da bana destek oldukları için çok teşekkür ederim. Kaybetmeyi hiç bir zaman kabul edemeyen bir insanım beni çektikleri için yanımdaki insanlara da teşekkürler. 

Futbol kariyerinden bahseder misin?

Takip edenlerin bildiği gibi sezona Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Bornova Yeşilova da başladım. Devre arası karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Orada oynarken süper amatör ligini izleme fırsatı buluyordum. İzlediğim ve şampiyon olacağına inandığım en iyi takım olduğu için teklifler arasından Aliağa’yı tercih ettim. Artık şampiyonluk yaşamak istiyordum. Tercihimde yanılmadığım için çok mutluyum.

Şampiyonluk hikâyesini senin ağzından dinleyebilir miyiz?

Takıma katıldığım ilk günden beri gerek çalışmalarla gerekse takım içindeki konuşmalarla herkesin şampiyonluğa nasıl kenetlendiğini anlamıştım. Diğer takımlar tatillerde gezerken biz tesislerde kamplarda ve antrenmanlardaydık. Her galibiyette şampiyonluğa daha çok yaklaştığımızı biliyorduk. Her hafta daha çok isteyip daha çok kenetleniyorduk. Play-off’lar başlarken herkesin de dediği gibi Aliağa şampiyon oldu. Ama şampiyonluklar kâğıt üzerinde maçlar oynanmadan kazanılmıyor. Biz takım olarak çok fedakârlıklar yaparak buralara geldik. Hep inandık kendimizden hiç vazgeçmedik puan kayıplarında dağılmak yerine daha çok birbirimize sarıldık daha çok istedik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bu duyguları kelimelerle anlatmak gerçekten çok zor. Şampiyonluk tüm Aliağa halkına armağan olsun.

Yeniçeriler taraftar grubu hakkında neler söyleyebilirsin?

Taraftarımızın bu şampiyonluktaki emeği çok büyük. Bizimle birlikte yağmur çamur demeden her deplasmanda yalnız olmadığımızı kendi evimizdeymiş gibi hissettirdiler. Böyle ilçe takımlarında bu potansiyelleri yakalamak çok zor. Onlara da tek tek bize inandıkları için teşekkür ederim. İşlerini güçlerini bırakıp zorlu deplasmanlarda arkamızda her zaman itici güç oldular.

Takım arkadaşların ve hocaların hakkındaki görüşlerini öğrenebilir miyiz?

Takım arkadaşlarımın zaten bazılarıyla aynı takımlarda oynayıp bazılarıyla da karşılıklı oynamıştım. Ama onları bir takım arkadaşından çok abi, kardeş gibi görüyorum. Böyle zaferler kenetlenmeyle gelir. Birçok takımda forma giydim ama böyle aile ortamı olan böyle birbirine destek ve yardımcı olan topluluklara inanın süper ligde bile çok nadir rastlanır. Hepsine çok teşekkür ederim bana yaşattıkları ve yaşatacakları için. Aliağa formasıyla daha nice şampiyonluklar nasip olur inşallah. Hocalarımıza gelince bize hocadan çok abi kardeş gibi yaklaştılar. Her zaman saha dışında bir sıkıntımızda zor günlerimizde her zaman yardımcı olmaya çalıştılar. Gerek Polat hoca, gerek Serkan hoca, gerek Yusuf hoca gerek, Turgay hoca hepsini tanıdığım için onlarla çalışma fırsatı bulduğum için kendimi çok şanslı görüyorum. Bana kattıkları için onlara çok teşekkür ederim. En çok onlara yakıştı bu şampiyonluk. Ekip olarak gece gündüz sadece maç saatlerinde değil diğer zamanlarda da hep çalışıp bizim nasıl daha iyi olacağımızı düşündüler. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum./EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78