• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İzmir 22 °C

Online Semt Pazarının Lideri Patates ve Çilek Oldu

Online Semt Pazarının Lideri Patates ve Çilek Oldu
Türkiye topyekûn koronavirüs ile mücadelesini tüm hızıyla sürdürürken, Aliağa Belediyesi de vatandaşlarına çok farklı bir hizmetle destek oluyor.

ONLİNE SEMT PAZARININ LİDERİ PATATES VE ÇİLEK OLDU

ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN TÜM BELEDİYELERE ÖRNEK HİZMET

Türkiye topyekûn koronavirüs ile mücadelesini tüm hızıyla sürdürürken, Aliağa Belediyesi de vatandaşlarına çok farklı bir hizmetle destek oluyor.

‘Evde Kalın’ çağrılarının yinelendiği ve sokağa çıkma yasaklarının getirildiği bu zorlu süreçte, temel gıda ürünlerine erişimi ilginç bir belediyecilik modeliyle çözen Aliağa Belediyesi, semt pazarını vatandaşının ayağına götürüyor. 

Semt pazarını, kurduğu aliagasemtpazari.com ile online ortama taşıyan Aliağa Belediyesi, virüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşların adeta imdadına yetişti. 9 Nisan günü hizmete açılan online semt pazarı, kısa sürede ulaştığı 52 bin ziyaretçi ile Aliağalıların en çok ziyaret ettiği web sayfası haline geldi.  

ONLİNE SEMT PAZARININ LİDERİ PATATES VE ÇİLEK OLDU 
Bir haftada 4 bin 213 siparişi vatandaşın evlerine kadar ulaştıran sistemde toplamda 20 bin kilogram sebze, meyve ve bakliyat siparişinden rekoru 1.710 kilogram ile patates kırarak online semt pazarının lideri oldu. 

Sebze ve meyvelerin vatandaşlar tarafından kilo kilo sipariş edildiği online semt pazarında, patatesin rekorunu ise 1.234 kilogram ile mis kokulu taze çilekler takip ediyor.

KAPIDA ÖDEME KOLAYLIĞI
Alışveriş sepetlerini online ve güvenli bir ortamda dolduran vatandaşların ürünleri, belediye ekiplerince hijyen kuralları çerçevesinde kapılarına kadar teslim ediliyor. Vatandaşlar, evlerine kadar gelen taze sebze, meyve ve bakliyatların ödemelerini de site üzerinden kredi kartı ile ya da kapıda nakit olarak yapabiliyor.  

Vatandaşlarına ‘Evde Kalın Biz Size Getiririz’ diyen Aliağa Belediyesi, sebze, meyve ve bakliyat gibi temel gıda maddelerini vatandaşının evine kadar götürmeye devam edecek.  /// EGE BASIN GRUBU

aliaga-belediyesi-online-semt-pazari-(1).jpgaliaga-serkan-acar-(1)-013-019.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78