• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • İzmir 22 °C

Osman Pamukoğlu Aliağa'da

Osman Pamukoğlu Aliağa'da
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, parti ilçe teşkilat açılışları ve bir dizi görüşmeler yapmak üzere İzmir'e geldi. Yoğun maratonuna ilk olarak Aliağa İlçe teşkilatının açılışıyla başlayan Pamukoğlu İzmir'de açılacak 6 yeni başk

OSMAN PAMUKOĞLU ALİAĞA'DA

HEPAR GENEL BAŞKANI OSMAN PAMUKOĞLU : "BİZİ BİR TEK O ENGELLİYOR"

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, parti ilçe teşkilat açılışları ve bir dizi görüşmeler yapmak üzere İzmir'e geldi. Yoğun maratonuna ilk olarak Aliağa İlçe teşkilatının açılışıyla başlayan Pamukoğlu İzmir'de açılacak 6 yeni başkanlıkla beraber taşra teşkilatlarının sayısının 18'e çıkacağını ifade ederek "Bundan sonraki programlarda yeni kurulan diğer 5 ilçenin de açılışını gerçekleştireceğim. Yine İzmir'de yaptığım program çerçevesinde İzmir'de televizyon programına katılıp birkaç sendika ziyaretinde bulunacağım" dedi.

Aliağa'da yoğun bir ilgi ile karşılanan Pamukoğlu ilçe teşkilatının açılışını gerçekleştirdi. HEPAR Aliağa İlçe Başkanı Ünal Özer ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kadriye Özer, Tolga Atamtürk, Volkan Yaşa, Uğur Ünver, Gökhan Kaya ile birlikte açılış kurdelasını kesen Pamukoğlu teşkilatın hayırlı olmasını diledi.

BASILACAK YER ORASIDIR

Açılışın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu Lice'de yaşanan heykel gerginliği ile ilgili sorulan soruya şu şekilde cevap verdi " "Asker heykelin başına bassa ne olacak. Laf ola bu beri gele. Getir o heykeli bir kere daha üzerine ben basayım. Heykelin üzerine basmak mühim değil. O Güneydoğu Anadolu ve Kuzey Irak dağlarında silahlar ellerinde, Türkiye Cumhuriyeti devletinden toprak kopartmaya çalışan beş bin kişinin giderek başına basın. Basılacak yer orasıdır." Dedi.

HEPAR'I YANI ALANIN OYU ARTAR

Sosyal medyada etkinlik oranının genç ve gönüllüler ile çok yüksek olduğunu kaydeden Pamukoğlu 2015 seçimlerinin hayati önem taşıdığını, başka partilerle bu bağlamda iş birliğine gidilebileceğini ifade ederek şöyle konuştu: " HEPAR'ı yanına alan parti MHP olursa en az 6-7 puan oylarını arttırır. Diyelim ki bu parti CHP mi; 6-7 puan artar. HEPAR birlik sağlanan partiye en az 6-7 puan oranında oylarını arttırır. Rey oranlarında 20'yi, 30'a çıkartırız. Yeter ki korkmasınlar. Bu büyük endişe , vatandaşı işe yaramaz hale getirir" dedi.

ANAYASA İHLALİ

Yapılan seçim sonucu Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlık görevinden istifa etmemesinin anayasa ihlali olduğuna dikkat çekerek şunları kaydetti: "Burada bir suç işlenmiştir. Anayasa ihlal edilmiştir. Gün gelir devran döner. Birileri der ki, sadece bu yolla mı Anayasa ihlal edildi? Daha bir çok kez ihlal edildi gel bakalım, şu hesabı görelim diyecek. Bize gelince biz bu işleri pratik yaparız. Halk görsün bugüne kadar hangi partilere oy vermiş ve sonuç ne olmuş. Gideceğimizin yerin neresi olduğunu görerek kime oy vermesi gerektiğini bir kez daha düşünsün" dedi.

BİZİ BİR TEK O ENGELLİYOR

Partisinin tek engelinin finans ve tanıtım olduğunu belirten Hepar Genel başkanı Pamukoğlu "Bizim önümüzü kesen tek şey finans ve propaganda. Halk görmek istiyor. Otobüsleriniz, araçlarınız, televizyon reklamlarınız olacak. Bizi bir tek o engelliyor. Şayet Osman Pamukoğlu'nu sorarsınız Kars'tan Edirne'ye Sinop'tan Hatay'a kadar herkes tanıyor. Partinin tanıtıma gereksinimi var. Bir açıklamada bulunduğumda herkes hopluyor. Halkı etkiliyor diye. Özellikle holding sermayesinin ben çıkıp bir şey söyleyeceğim diye ödleri kopuyor."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78