• BIST 9479.97
  • Altın 2495.131
  • Dolar 32.5981
  • Euro 34.7923
  • İzmir 22 °C

Özcan Durmaz İstenmeyen Adam İlan Ediliyor

Özcan Durmaz İstenmeyen Adam İlan Ediliyor
Aliağa'nın CHP saflarında adeta ‘istenmeyen adam’ ilan edilen Başkan Özcan Durmaz’a bir ağır eleştiri de; 2009- 2014 döneminde görev yapan CHP’li Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’un basın danışmanı Kudret Karakulak’tan geldi. Karakulak, 1 Kasım ge
ALİAĞALI CHP’LİLER ÖZCAN DURMAZI İSTEMİYOR
 
CHP ALİAĞA İLÇE BAŞKANI ÖZCAN DURMAZ'A BİR ELEŞTİRİDE ESKİ BASIN DANIŞMANINDAN 
 
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/EGE HAKİMİYET GAZETESİ/ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz,  CHP’ye gönül verenlerin eleştiri oklarına hedef olmaktan kurtulamıyor.
Aliağa'nın CHP saflarında adeta  ‘istenmeyen adam’ ilan edilen Başkan Özcan Durmaz’a bir ağır eleştiri de; 2009- 2014 döneminde görev yapan CHP’li Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’un basın danışmanı Kudret Karakulak’tan geldi.  
 Karakulak, 1 Kasım genel seçimleri sonrasında savaş kazanmış muzaffer bir komutan gibi davranışlar sergilediği iddia edilen Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz’a sosyal medya hesabı üzerinden gönderme yaptı. 
 
YEREL SEÇİMLERİ ÖZCAN DURMAZ’IN BAŞKANLIĞINDA KAYBETTİK
Sosyal medya hesabından ironik, kısa ve bir o kadar da anlamlı bir paylaşım yapan Karakulak, isim vermeden yaptığı eleştiri de, şu ifadeleri kullandı:  “Bir başarı hikâyesi de Aliağa'dan. ...2011 seçimlerine göre oyunu binde 2 (bin kişide 2 kişi) artırarak tarihi başarıya imza atmış (ki bu süreçte 10 bin seçmen artışı olmuş ) bunu da haber yaptırmış, alkışlamadan geçmeyin.” 
 
BÜYÜK YANKI BULDU, DESTEK GÖRDÜ 
Kudret Karakulak’ın güldürürken düşündüren bu eleştirisi sosyal medyada büyük yankı buldu. Aliağa'nın siyasi kulislerinde de gündeme gelen paylaşım, farklı eleştirileri de beraberinde getirdi. CHP’ye gönül veren Aliağalı vatandaşlar,  Aliağa Belediyesini Özcan Durmaz’ın İlçe Başkanlığında kaybettiklerini hatırlatarak, Kudret Karakulak'ın eleştirilerine destek verdi. 
 
GENÇ: SEÇİM NASIL KAYBEDİLİR ÖZCAN DURMAZ’IN UZMANLIK ALANI
 Geçtiğimiz günlerde benzer eleştirileri CHP Aliağa Eski İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Özdemir Genç de yapmıştı. Genç, yaptığı yazılı basın açıklamasında, “2014 Yerel Seçimleri, 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri kazandığımız CHP Aliağa Kadın kolları seçimini ve 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz'ın yaptığı her şeyi, yaşadıklarımızı ve bize yaşattıklarını, 1 Kasım 2015 Genel seçimleri sonrasında sizlere aktaracağım”  ifadelerine yer vermişti. 
 
ÖZCAN DURMAZ’IN GERÇEK YÜZÜNÜ HERKES BİLECEK
İki dönem CHP Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanlığı yaptığını vurgulayan Genç,   İlçe Başkanı Özcan Durmaz'ın kendisini imza toplayarak görevden düşürdüğünü ve haksızlığa uğradığını öne sürmüştü. 
Delege seçimlerinin ardından Özcan Durmaz’ın nasıl bir ilçe başkanı olduğu hakkında bilinmesi gereken gerçekleri belgeleri ile birlikte açıklayacağını duyuran Nurcan Özdemir Genç'in gündeme 
 bir süre önce gündeme bomba gibi düşen yaptığı açıklama şöyleydi:  “Özcan Durmaz'ın yaptığı her şeyi, yaşadıklarımızı ve bize yaşattıklarını, 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri Yaklaşan 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri öncesinde, ülkemizin içerisinde bulunduğu durumu ve ülkemizin her zamankinden daha çok CHP iktidarına ihtiyacı olduğunu göz önüne alarak, CHP Aliağa Kadın Kolları Başkanı görevinde bulunduğum 2014 Yerel Seçimleri, 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri kazandığımız CHP Aliağa Kadın kolları seçimini ve 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz'ın yaptığı her şeyi, yaşadıklarımızı ve bize yaşattıklarını, 1 Kasım 2015 Genel seçimleri sonrasında sizlere aktaracağım. Yaşadığımız bu süreçte yanımda olan, destek veren partili-partisiz tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum”
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78