• BIST 9767.23
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 22 °C

Saadet Coşkusu İzmir’de Buluştu

Saadet Coşkusu İzmir’de Buluştu
Türkiye’nin farklı bölgelerinde gerçekleştirilen Saadet Partisi bölge toplantıları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İzmir Çeşme’de gerçekleştirilen bölge toplantısının yankıları devam ediyor.

SAADET COŞKUSU İZMİR’DE BULUŞTU
 
Türkiye’nin farklı bölgelerinde gerçekleştirilen Saadet Partisi bölge toplantıları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İzmir Çeşme’de gerçekleştirilen bölge toplantısının yankıları devam ediyor. Saadet Partisi İzmir İl Teşkilatının ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya bine yakın partili katıldı. Bölge Toplantılarında yaşanan katılım ve coşku geleceğe yönelik umutları da tazeledi.
 
Saadet Partisi Bölge toplantılarının en coşkulusu İzmir’de yapıldı. Gövde gösterisine dönüşen bölge toplantısına bine yakın partili katıldı.  İzmir, Manisa, Uşak il ve ilçe teşkilatlarının büyük ilgi gösterdiği bölge toplantısında günden değerlendirilmesi yapılırken, olası seçime yönelik teşkilat çalışmaları gözden geçirildi. Eğitim sunumları yapıldı.
 
2 gün süren bölge toplantısına Genel Başkan Yardımcıları M. Ziyattin Tokar,  Mehmet Karaman, Yaşar Canbay, GİK Üyesi ve İzmir İl Başkanı Bayram Sakartepe, Bölge Başkanı Aslan Ateş, Manisa İl Başkanı Metin Bulduk, Uşak İl Başkanı Yunus Acar katılarak teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.
Teşkilatların moral ve motivasyonunu artıran bölge toplantılarında yaşanan coşku umutları daha artırdı. En büyük katılımlı bölge toplantısına İzmir olarak ev sahipliği yapmaktan dolayı memnuniyetini dile getiren GİK üyesi ve İzmir İl Başkanı Bayram Sakartepe, bu oranda büyük ilgi beklemediklerini ancak gördükleri ilgi karşısında şaşırdıklarını belirterek, “Bine yakın kişi toplantımıza katılım gösterdi. Yer bulmakta zorlandık. Ancak bu ilgi ve coşku bizim geleceğe dair ümitlerimizi daha çok artırdı” şeklinde konuştu.
 
Toplantıda Genel Başkan Yardımcıları M. Ziyattin Tokar, Mehmet Karaman Yaşar Canbay, Bölge Başkanı Aslan Ateş, GİK Üyesi ve İzmir İl Başkanı Bayram Sakartepe, Manisa İl Başkanı Metin Bulduk, Uşak İl Başkanı Yunus Acar katılarak gündem değerlendirmesi ve teşkilat çalışmalarını anlattılar./ EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78