• BIST 9071.88
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İzmir 17 °C
» »

Şehri Tümüyle Güzelleştirmeye Ve Değiştirmeye Devam Ediyoruz

Şehri Tümüyle Güzelleştirmeye Ve Değiştirmeye Devam Ediyoruz
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, şehir ve köy yollarında çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini dile getirdi.

ŞEHRİ TÜMÜYLE GÜZELLEŞTİRMEYE VE DEĞİŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, şehir ve köy yollarında çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini dile getirdi. Başkan Cahan, “İhtiyacı olan diğer köylerimize de hizmetlerimiz en yakın zamanda gidecek” ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi ve İl Özel İdare ortaklığında İlyaslı köyünün sıcak asfalt yol yapım çalışmalarına başlanıldı. Yapılan çalışmalarla rahat ve düzgün yollara kavuşan köylere bir yenisi daha böylelikle eklenmiş oldu. İlk aşamada yaklaşık 5 kilometre, daha sonra ise ilave 3 kilometrelik yol çalışmaları ile proje devam edecek. Çalışmaları yerinde takip eden Başkan Cahan’a, Uşak Valisi Ahmet Okur, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, kurum müdürleri ve köy halkı katıldı.

SIRA DİĞER KÖYLERİMİZDE

Burada bir konuşma yapan Başkan Cahan, köylerimiz konforlu ve kaliteli yollara sahip olacak dedi.  Başkan Cahan, “Uşak’ta ortak aklın bir eserini daha ortaya çıkarıyoruz. İl Özel İdaremizle Belediyemiz ortaklaşa bir proje gerçekleştiriyor.  İlyaslı köyümüzün yaklaşık 5 kilometrelik yol mesafesinin sıcak asfalt çalışmalarını yerinde incelemeye geldik. Uşak Belediyesi olarak hem şehrimizin  hem de ihtiyacı olan  köylerimizin ana yol bağlantılarında İl Özel İdaremizle ortaklaşa çalışıyoruz. Bundan sonrada ihtiyacı olan diğer köylerimizde çalışmalarımız devam edecek. Yolumuzun şehrimize, köyümüze şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

ORTAK ÇALIŞMALARIN ÜRÜNÜ

İl Genel  Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ise, “Bir yıldan beri Uşak Belediyesi  ile ortak bir çalışma sonucu hazırlığını yaptığımız İlyaslı köyü sıcak asfalt çalışmalarına bugün itibari ile geçiyoruz. Yıllardan beri sorun olan bu yolumuzun  çalışmalarına belediyemizin katkılarıyla başlamış bulunduk. Yolumuzun ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Uşak Valisi Ahmet Okur ise yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini belirtirken, “Hükümetimizin politikası gereği şehirde olan ne varsa köyümüzde de olsun icabıyla bugün buradayız. İlyaslı köyünün önce 5 kilometrelik daha sonra  ilave 3 kilometrelik sıcak asfalt çalışmalarını gerçekleştireceğiz” ifadesini kullandı. Yapılan çalışmaların korunması ve muhafazası konusuna dikkat çeken Vali Okur, “Yolumuzun köyümüze ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Başkan Cahan incelemenin ardından çalışanlara tatlı ikramında bulundu.

 

İzlenme: 7160
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78