• BIST 9079.97
  • Altın 2324.254
  • Dolar 32.3617
  • Euro 34.9456
  • İzmir 14 °C

Selahattin Demirtaş Gönüllülerinden Teşekkür

Selahattin Demirtaş Gönüllülerinden Teşekkür
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan Selahattin Demirtaş'ın gönüllüleri Aliağa'da seçim sonuçlarını değerlendirdiler. Yapılan basın toplantısında Demirtaş'ın yeni yaşam çağrısının Aliağa'da büyük ilgi gördüğü belirtilirken, veri

KARAŞAHİN: "YENİ YAŞAM ÇAĞRISI ALİAĞA'DA YANKI BULDU"

SELAHATTİN DEMİRTAŞ GÖNÜLLÜLERİNDEN TEŞEKKÜR

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan Selahattin Demirtaş'ın gönüllüleri Aliağa'da seçim sonuçlarını değerlendirdiler. Yapılan basın toplantısında Demirtaş'ın yeni yaşam çağrısının Aliağa'da büyük ilgi gördüğü belirtilirken, verilen oylarında büyük oranda arttığının altı çizildi.

HDP İlçe binasında gerçekleşen toplantıya HDP İzmir Eş Başkanı Cavit Uğur, HDP İzmir seçim koordinasyon kurulu başkanı Tevfik Kaçar, HDP Aliağa Seçim Koordinasyonu üyesi Hasan Karaşahin, katıldı.  Basın açıklaması yapan  Hasan Karaşahin mücadelesini verdikleri ilkelerin halkla buluşması adına cumhurbaşkanlığı seçimlerinin iyi fırsat olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "Yeni yaşam çağrısı adıyla bugüne kadar mücadelesini verdiğimiz ilke ve değerlerimizi topluma aktarma görevini adayımız Selahattin Demirtaş'a verilmiş. Başkanımız bu görevi fazlasıyla ve layıkıyla yerine getirmiştir. Çağrımız halkımız da yankısını bulmuş HDP olarak ezilenlerin ve halkların umudu olduğunu aldığımız sonuçlar göstermiştir. Ezilenlerin, yok sayılanların, ötekileştirilenlerin yanyana gelerek umudu daha da büyütebileceğini göstermiştir" dedi.

Oyları artan bir partinin olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Karaşahin "Bu sonuçların bizi rehavete itmeyeceği aksine her oyun barışa, kardeşliğe verilmiş oy olduğunun bilinciyle çalışacağız umudu daha da büyüteceğiz. Ülkemiz genelinde olduğu gibi Aliağamız da da oylarımız neredeyse üç kat artmış, her sandıktan partimize oy çıkmıştır. Aldığımız 4094 oyun her birinin değerini biliyoruz. Barışa, özgür ve demokratik topluma, kardeşliğe verilmiş oylar olduğunu biliyoruz" diyerek sözlerine son verdi.

Basın açıklaması ardından konuşan Cavit Uğur ise yaşanan sıkıntılara rağmen halkların gücü ile başarıya ulaştıklarını belirterek şunları kaydetti: "Bütün imkansızlıklara ve engellemelere rağmen Türkiye halklarının gücü ve desteğiyle halkın gerçek seçim kampanyasını örgütledik ve belirli bir başarı elde ettik. Emeği geçen tüm yoldaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yolumuz açık olsun" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78