• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İzmir 19 °C

Sevindikli Mahallesi Mezarlığı yenileniyor

Sevindikli Mahallesi Mezarlığı yenileniyor
Nazilli Belediyesi tarafından Sevindikli Mahallesi mezarlık alanı yenileniyor. Yenileme çalışmalarının yapıldığı mezarlıkta temizlik ve yeşillendirme çalışmaları da devam ediyor.

SEVİNDİKLİ MAHALLESİ MEZARLIĞI YENİLENİYOR

Nazilli Belediyesi tarafından Sevindikli Mahallesi mezarlık alanı yenileniyor. Yenileme çalışmalarının yapıldığı mezarlıkta temizlik ve yeşillendirme çalışmaları da devam ediyor..

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Nazilli’ye bağlı Sevindikli Mahallesinin Mezarlığı yeniden düzenleniyor. Mevcut mezarlıkta gömü yerleri ve gömü yerleri arasındaki yollara parke taşı kaplaması yapılırken aynı zamanda da çevre düzenlemesi ile yeşillendirme çalışmalarını Park ve Bahçeler Müdürlüğü,  kurumuş yabani otlardan arındırma ve temizlik çalışmaları Temizlik İşleri Müdürlüğünce yapılıyor. Çalışmaları yerinde incelemek için mahalleye giden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Mahalle Muhtarı Zeki Açık ile buluşarak önce mahalle halkının sorun ve sıkıntılarını dinledi, sonrasında da mezarlık içerisinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Özkan ile Fen İşleri Müdürü Sevkan Pekuğur’dan mezarlıkta yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında da bilgiler alan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık,  “Görsel açıdan olumsuz bir görüntü veren Mahalle Mezarlıklarını uygun şık bir görüntüye kavuşturmak adına mahalle mezarlıklarında çalışma başlattık. Kabristanlık içerisinde ve çevresinde yaptığımız düzenleme, temizleme ve bakım çalışmaları ile vatandaşımızın kabirlerini daha rahat ziyaret edebilmelerini sağlamak tek amacımız. Ayrıca da yapılan düzenleme çalışmaları ile genişletilen mezarlıklar daha uzun yıllar kullanılabilecek. Merkezdeki mezarlıklarımızın düzenine kavuşuncaya kadar tüm mahalle mezarlıklarında çalışmalarımız devam edecek” dedi. / EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78