• BIST 8718.11
  • Altın 2243.296
  • Dolar 32.3313
  • Euro 35.1511
  • İzmir 8 °C

Sezer Erşan’ın İsmi Spor Tesisine Verildi

Sezer Erşan’ın İsmi Spor Tesisine Verildi
Aliağa Belediyesi, amatör spor kulüplerine hizmet edecek standartlara getirdiği Çakmaklı Mahallesi futbol tesisine, geçen sene hayatını kaybeden İşadamı...

Aliağa Belediyesi, amatör spor kulüplerine hizmet edecek standartlara getirdiği Çakmaklı Mahallesi futbol tesisine, geçen sene hayatını kaybeden İşadamı Zeki Erşan'ın torunu Sezer Erşan'ın ismini verdi.

2013 yılında Çakmaklı Köyü Muhtarlığı tarafından yaptırılan futbol sahası, Aliağa Belediyesi tarafından amatör spor kulüplerine hizmet edecek şekilde yenilendi. Tesisin açılış törenine Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmed Ali Özkurt, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp, Çakmaklı Mahallesi Muhtarı Ahmet Kahraman, Erşan Ailesi ile yakınları ve vatandaşlar katıldı. Törende, geçen yıl hayatını kaybeden İşadamı Zekir Erşan'ın torunu Sezer Erşan için mevlit okutarak lokma ikramı yapıldı. Daha sonra Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Erşan Ailesi üyeleri ile birlikte kurdele keserek tesisin açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Acar yaptığı konuşmada, "Genç yaşta hayatını kaybeden Sezer Erşan kardeşimizi rahmetle anıyoruz. Futbol sahasını yenileyerek onun ismini verdik. Her şey geleceğimizin teminatı çocuklarımız için." diye konuştu. Tesisleri dolaşan Başkan Serkan Acar, Çakmaklıspor oyuncuları ve yöneticilerinden Aliağaspor ile Helvacısporun bu seneki

başarılarını aynı şekilde Çakmaklı Köyü Spor Kulübünden de beklediklerini, kendilerine her konuda destek vereceklerini söyledi.

İzmir 2. Amatör Ligi takımları Çakmaklı Köyü Spor ile Yahşelli Gençlik maçının başlama vuruşunu Serkan Acar ile Sezer Erşan'ın annesi Nihal Erşan birlikte yaptı. Çakmalıköyü - Yahşelli maçı 2-2 berabere sonuçlandı.

Sezer Erşan’ın İsmi Spor Tesisine Verildi

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78