• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • İzmir 14 °C

Sinemalarda Bu Hafta 5 Ağustos - 11 Ağustos

Sinemalarda Bu Hafta 5 Ağustos  - 11 Ağustos
Sinemalarda 5 Ağustos - 11 Ağustos 2016 tarihleri arasında halen gösterimde olan ve yeni vizyona girecek filmler şöyle

SİNEMALARDA BU HAFTA

Sinemalarda 5 Ağustos  - 11 Ağustos tarihleri arasında halen gösterimde olan ve yeni vizyona girecek filmler şöyle;

The Secret Life of Pets
Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı

Seslendirenler: Eric Stonestreet, Kevin Hart, Ellie Kemper, Lake Bell
Siz evden çıktıktan sonra çok sevdiğiniz evcil hayvanlarınızın ne yaptıklarını hiç merak ettiniz mi? Bu komedi filmi, evcil hayvanların sahipleri her gün okula ya da işe gittikten sonra sürdükleri sevimli hayatı konu alıyor.

The Shallows
Karanlık Sular

Oyuncular: Blake Lively, Oscar Jaenada, Brett Cullen, Sedona Legge
Nancy Adams gözlerden uzak bir kıyıda sörf yaparken kendisini bir büyük beyaz köpekbalığının avlanma sahasında bulur. Kıyıdan sadece 180 metre açıkta olmasına karşın, hayatta kalmanın Nancy Adams'ın yaratıcılığını, pratik zekasını ve dayanıklılığını oldukça becerikli kullanmasını gerektiren tam bir irade sınavı olduğu anlaşılacaktır.

Extraction
Kurtarıcı

Oyuncular: Bruce Willis, Kellan Lutz, Steve Coulter
Harry Turner babası Leonard gibi CIA için çalışmaktadır. Sahada görev almak için can atar ama sürekli üstleri tarafından reddedilir. Prag kentinde görevlendirilmiştir ve babasının bir arkadaşının himayesindedir. Bir süre sonra Leonard, New Jersey'de başının belaya girdiği bilgisi gelir. Üst yönetim harekete geçer, Harry ekipte olup yardım etmek ister ama yine reddedilir. Harry, uyarılara kulak asmaz ve New Jersey'e gider. Arkasından onu bulması için görevlendirilen kişi ise sürpriz bir isimdir.

Emanet
Oyuncular: Tayanç Ayaydın, Turgay Aydın, Elena Viunova, Koray Şahinbaş
Film, hem adaletin hem de emanetin peşinde olan bir güvenlik görevlisinin hikayesini anlatıyor. Bir sitede çalışan Mirza, sitede işlenen bir cinayetin ve tek görgü tanığı küçük kızın kaçırılması sonrası mafya ile amansız bir mücadeleye girişir. İlk başta polisin ve mafyanın ciddiye almadığı Mirza hızla mafyayı çökertirken olaylar gittikçe derinleşir ve düğüm çözüldükçe aslında herkesin göründüğünden farklı olduğu ve ilişkilerin çarpıklığı ortaya çıkar.

Before I Wake
Kabustan Gelen

Oyuncular: Kate Bosworth, Thomas Jane, Annabeth Gish, Dash Mihok
Film kendi oğulları genç yaşta ölünce bir çocuk evlat edinen yaslı bir aileyi temel alıyor. Evlat edindikleri çocuk dünyalar tatlısı olsa da çok geçmeden sakladığı büyük sır ortaya çıkıyor; çocuğun geceleri gördüğü rüyalar gerçek oluyor. Bunu fark eden aile bir süre için çocuğun mutlu rüyalarını ve çevrelerinde uçuşan kelebekleri şaşkınlıkla seyretse de çocuğun kabusları da gerçek olmaya başladığında işler değişiyor.

The Legend of Tarzan
Tarzan Efsanesi

Oyuncular: Alexander Skarsgard, Samuel L. Jackson, Margot Robbie, Djimon Hounsou
Tarzan olarak bilinen Lord Greystoke, yıllar önce Afrika ormanlarını, karısı Jane ile birlikte arkasında bırakmıştır. Şimdi ise parlementonun ticari hükümet temsilciğini yapması için Congo'ya tekrar davet edilir. Ancak, Kaptan Leom Rom'un tezgahladığı aç gözlülük oyununda piyon olduğundan bihaberdir. Fakat bu öldürücü komplonun arkasında olanların nasıl bir savaşı başlattıkları hakkında hiçbir fikirleri yoktur.

Jason Bourne
Oyuncular: Matt Damon, Julia Stiles, Alicia Vikander, Vincent Cassel
The Bourne Supremacy ve The Bourne Ultimatum filmlerinin yönetmeni Paul Greengrass, CIA'in en ölümcül, eski ajanının karanlıktan çıkışını konu alan Universal Pictures'ın Bourne serisinin yeni bölümünde Damon'a bir kez daha yönetmen koltuğunda eşlik ediyor.Jason Bourne filminde Damon'a Alicia Vikander, Vincent Cassel ve Tommy Lee Jones eşlik ederken Julia Stiles serideki rolünü tekrar canlandırıyor.

Worry Dolls
Şeytanın Oyuncakları

Oyuncular: Christopher Wiehl, Kym Jackson, Tina Lifford, Samantha Smith
Eğer günahlarınızı şeytanın oyuncaklarına anlatarak onları kutuya koyarsanız kutuyu elden çıkarmanızla birlikte günahlarınızdan da kurtulacağınız inanışı polis memuru Matt'in başını bir hayli derde sokuyor. Öldürdüğü bir seri katilin evinde bulduğu oyuncakları alan Matt, bunların kızının eline geçmesiyle birlikte bir döngüyü başlatmış oluyor. Annesinin dükkanında takı yapıp satan küçük kız oyuncak parçalarından yaptığı kolyelerle müşterilerini istemeden potansiyel katillere dönüştürmeye başlıyor.

Ghostbusters
Ghostbusters: Hayalet Avcıları

Oyuncular: Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones
Hayaletler Manhattan'ı ele geçirmek için geri dönerken Ghostbusters ekibi ise şehri yok etmeye kararlı bu paranormal tehdidi bitirmek için bir araya geliyor.

Ice Age: Collision Course
Buz Devri: Büyük Çarpışma

Seslendirenler: Ali Poyrazoğlu, Haluk Bilginer, Yekta Kopan ile Josh Peck
Scrat'in meşe palamudu peşindeki destansı takibi, onu kazara Buz Devri Dünyası'nı dönüştürecek ve tehdit edecek olayların yaşanacağı evrene fırlatır. Sid, Manny, Diego ve sürünün geri kalan elemanları, kendilerini kurtarmak için evlerini terk etmek zorunda kalırlar. Egzotik topraklara doğru başlayan yolculuk, karşılaştıkları yeni karakterlerle birlikte neşeli ve eğlenceli bir maceraya dönüşür.

Lights Out
Işıklar Sönünce

Oyuncular: Teresa Palmer, Gabriel Bateman, Billy Burke, Alexander DiPersia
Rebecca, evi terk ettiğinde çocukluk korkularını da arkasında bıraktığını düşünmektedir. Büyüyene kadar ışıklar kapandığında nelerin gerçek, nelerin gerçek olmadığından hiçbir zaman emin olamamıştır. Şimdi de küçük kardeşi Martin, Rebecca'yı dehşete düşüren bu gizemli olayları deneyimlemeye başlamıştır. Bu korkutucu varlık, anneleri Sophie ile olan gizemli bağından dolayı tekrar ortaya çıkmıştır.

Üç Harfliler 3: Karabüyü
Oyuncular: Seda Oğuz, Deniz Gündoğdu, Metin Yıldırım, Özay Fecht
Anne ve babasını kaybettikten sonra çocukluğunun geçtiği eski evde oturmak istemeyen Alev, evini kiraya verir. Bu eve taşınan tekinsiz ve tuhaf kiracılar Alev, kızı Eda ve kocası Erol'un hayatlarını bir anda kabusa çevirir. Eve taşınan Dilek ve Kadir yeni evli bir çifttir. İkisinin de geçmişinde ürkütücü olaylar vardır ve farklı şekillerde Alev'in ailesine musallat olurlar.

Doraemon: Nobita and the Birth of Japan
Oyuncular: Kotono Mitsuishi, Aya Hisakawa, Wasabi Mizuta
70 bin yıl öncesinin Japonya'sında geçen filmde Nobita ve arkadaşlarının maceralarını izliyoruz. Nobita yaşamaktan keyif alacağı bir yer bulabilmek adına zamanda yolculuk eder ve Shizuka, Gian, Suneo ve Doraemon da aynı amacı gütmektedir.

 

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78