• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

SMG çocuklarla çocuk oluyor!

SMG çocuklarla çocuk oluyor!
SMG ÇOCUKLARLA ÇOCUK OLUYOR!

Dijital müzik yayıncılığının lider şirketi SMG’nin hizmet verdiği markalar, her yaş grubundan misafirlerini en keyifli şarkılar ile karşılıyor.

 

Çocuk mağazaları ve eğlence merkezleri için özel çalışmalar yapan SMG Müzik Departmanı, bu yıl Oscar Ödülleri’ne aday olan filmlerin şarkılarını listelerin ilk sırasına koyuyor. En İyi Animasyon Filmi Zootopia’nın Shakira tarafından seslendirilen soundtrack’i Try Everything, cesur kaşif Moana’nın hikayesinin anlatıldığı filmin birbirinden özel müzikleri ve sadece Trolleri değil dinleyen herkesi dans ettiren Can’t Stop The Feeling ile çocuklar yerinde duramıyor!

 

Kapalı devrede yasal müzik yayınının lider şirketi SMG, çocuk giyim mağazaları, eğlence merkezleri ve oyuncak mağazaları gibi minik misafirlerin ziyaret ettiği çok sayıda lokasyon için özel çalışmalar gerçekleştiriyor. Çocuk müzikleriyle ün yapmış dünyaca ünlü plak şirketlerinin şarkılarından animasyon film soundtrack’lerine, çocukların çok sevdiği Latin ezgilerinden pop - rock tarzına uzanan geniş bir seçki sunan SMG Müzik Departmanı, bu yıl listelerin başına Oscar’lı şarkıları yerleştiriyor.

 

Geride bıraktığımız Şubat ayında sahiplerini bulan Oscar Ödülleri’ne aday olan filmlerin şarkılarını portföyünde bulunduran SMG, çocuklara birbirinden keyifli şarkılar dinletiyor. En İyi Animasyon Filmi ödülünü kazanan Zootopia’nın Shakira tarafından seslendirilen soundtrack’i Try Everything, cesur kaşif Moana’nın hikayesinin anlatıldığı filmin müzikleri, Justin Timbarlake’in sesiyle sadece Trolleri değil dinleyen herkesi dans ettiren Can’t Stop The Feeling ile çocukların olduğu her yer, mutluluk ve eğlenceyle doluyor.

 

23 Nisan’a özel anonslar

SMG’den hizmet alan markalar, çocukların bayramını da en güzel mesajlarla kutluyor. SMG’nin profesyonel seslendirme sanatçılarından oluşan ekibi tarafından hazırlanan 23 Nisan anonsları, markaların istediği noktada, sıklıkta ve tarihte yayına alınıyor. Anonsun ardından, çocukların sevdiği şarkılar kaldığı yerden devam ediyor.  

Aliağa / Aliağa Haber / Aliağa Haberleri / Aliağa Gündem / İzmir / Yeni Vizyon Gazetesi

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78