• BIST 9566.84
  • Altın 2487.06
  • Dolar 32.5169
  • Euro 34.8682
  • İzmir 21 °C

Soylu Anaokulları Yine Büyüledi

Soylu Anaokulları Yine Büyüledi
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Kurulduğu günden itibaren, eğitime önem veren titiz ve farklı çalışmalarıyla öne çıkan Soylu Anaokulları yıl boyu yaptığı etkinlikler, kutlamalar
SOYLU ANAOKULLARI YİNE BÜYÜLEDİ
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
“Çocuğunuzu Sizin Kadar Sevecek Birileri Daha Var” sloganıyla çıktığı yolda  Bornova , Mavişehir ve Çiğli Merkez olmak üzere üç şubesiyle hizmet veren Soylu Anaokulları yıl sonu gösterileri ve mezuniyet töreniyle herkesi büyüledi.
 
Kurulduğu günden itibaren, eğitime önem veren titiz ve farklı çalışmalarıyla öne çıkan Soylu Anaokulları yıl boyu yaptığı etkinlikler, kutlamalar ve sergiler ile çocuklara ve ailelere farklılık yaratmaya devam ediyor.
Mavişehir, Bornova ve Çiğli Merkez Şubesi’nin düzenlediği yıl sonu etkinliklerinde  öğrencilerin gösterileriyle renklenen gece, öğrenci ve velilere unutulmaz bir anı yaşattı. İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan etkinlikte, oldukça heyecanlı görünen miniklerin sahne performansları ilgiyle izlendi. 
2-6 yaş grubu çocukların sevgi dolu bir ortamda bilimsel bakış açılarını, yorumlama yeteneklerini geliştirerek, onları daha aydınlık yarınlara hazırladıklarını ifade eden Soylu Anaokulları Kurucusu Dilek Soylu “Çocuklarımızın geleceği için en çağdaş eğitim olanaklarını kullanarak onların gelişiminde yeni ufuklar açmaya çalışıyoruz. Çocuklarımıza verebileceğimiz en değerli hazinenin sevgi ve hakettikleri eğitim standartlarını sunmak için çalışıyoruz” dedi.
Erken çocukluk dönemindeki gelişmelerle, okul öncesi eğitimin artık anne babanın yalnız başına başarabileceği bir konu olmaktan çıktığını belirterek velilere seslenen Soylu, “Okul öncesi eğitim süresince çocuklar ilköğretime hazırlanırken, paylaşmayı, dayanışmayı, sosyalleşmeyi ve birlikte çalışmayı öğrenirler. Okul öncesi eğitimin amacı çocuklarda öğrenmeye ilgi uyandırmak ve çocuğun var olan yeteneklerini ortaya çıkarmaktır. Bu dönem, araştırmacılar için çocuğun yüksek öğrenme potansiyeline sahip olduğu bir dönem olarak görülmektedir. Eğitimin ilk basamağını oluşturan okul öncesi, eğitim gömleğinin ilk düğmesidir ve bunun kesinlikle doğru iliklenmesi gerekir” şeklinde konuştu…
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78