• BIST 9051.7
  • Altın 2297.823
  • Dolar 32.3149
  • Euro 35.0929
  • İzmir 26 °C

Süper Amatör BAŞKA BAHARA

Süper Amatör BAŞKA BAHARA
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Süper Amatör Lig play-off maçında sonucu penaltı atışları belirledi. 120 dakikası 1-1 eşitlikle biten maçta bir penaltı atışından yararlanamayan ve yaklaşık 100 dakika 10 kişi oynayan Aliağaspor penaltı atışlarında Petkimspor’a kay

FİNALİST PENALTI ATIŞLARINDAN ÇIKTI.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Süper Amatör Lig play-off maçında sonucu penaltı atışları belirledi. 120 dakikası 1-1 eşitlikle biten maçta bir penaltı atışından yararlanamayan ve yaklaşık 100 dakika 10 kişi oynayan Aliağaspor penaltı atışlarında Petkimspor’a kaybetti.  Petkim Stadı’nda oynanan karşılaşmanın 90 dakikası 1-1 eşitlikle sona erdi. 15’er dakikalık iki uzatmanın da 1-1 eşitlikle sona ermesinin adından yapılan seri penaltı atışlarında Aliağaspor’a 5-3 üstünlük kuran Petkimspor finale çıkan taraf oldu. Karşılaşma öncesi ligi şampiyon bitiren Aliağaspor şampiyonluk, Petkimspor da ikincilik kupası aldı.

20. dakikada gelişen Petkimspor atağında topu Aliağaspor kalecisi Doğa kontrol ederken, maçın orta hakemi Volkan Alabaş ceza sahası içinde Üzeyir’in rakibine yaptığı hareket sonrası penaltı noktasını gösterirken oyuncuyu kırmızı kartla oyun dışı bıraktı.  Penaltı atışını gole çeviren Yılmaz Petkimspor’u 1-0 öne geçirdi.

30. dakikada penaltı kazanan taraf Aliağaspor oldu. Petkimspor ceza sahası içinde aut çizgisine yakın bir noktasında Gökhan’ın düşürülmesi sonucu maçın orta hakemi Volkan Alabaş bir kez daha beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Uğur’un penaltı atışını kaleci Engin kurtardı.

İlk yarısı Petkimspor’un 1-0 üstünlüğü ile sonra eren karşılaşmanın 51. dakikasında gelişen Aliağaspor atağında sağ çaprazdan Petkimspor ceza sahası içine giren Gökhan’ın yerden ve sert şutunda top ağlarla buluştu ve skora denge geldi; 1-1. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol çıkmayınca 90 dakika 1-1 eşitlikle sona erdi. 90 dakikanın ardından oynanana 15’er dakikalık 2 devrede de gol çıkmayınca sonucu penaltı atışları belirledi.

Penaltı atışlarında Aliağaspor’dan Bilal ve Uğur topu ağlarla buluştururken, Feyyaz ve Niyazi penaltı atışlarını gole çeviremedi. Petkimspor’da ise Sercan penaltı atışından yararlanamazken Yılmaz, Bahadır, Eray ve Engin penaltı atışlarını gole çeviren oyuncular oldu ve Petkimspor finale çıkan taraf oldu.        

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78