• BIST 9479.97
  • Altın 2495.131
  • Dolar 32.5981
  • Euro 34.7923
  • İzmir 22 °C

Süper Amatöre Derbi Kaldı

Süper Amatöre Derbi Kaldı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Süper Amatör Lige yükselme Play Of yarı final kuralarında Aliağa Spor, Petkimspor ile eşleşti. 1. Amatör lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve daha önce Petkimspor’la birlikte play-off’lara kalmayı gar
PLAY OFF’DA TORBADAN ALİAĞA DERBİSİ ÇIKTI
 
SÜPER AMATÖR LİGİN YOLU ALİAĞA’DAN GEÇECEK
 
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Süper Amatör Lige yükselme Play Of yarı final kuralarında Aliağa Spor, Petkimspor ile eşleşti. 1. Amatör lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve daha önce Petkimspor’la birlikte play-off’lara kalmayı garantileyen Aliağaspor, rakibinden Süper Amatör Lig bileti almak için Pazar günü karşı karşıya gelecek.
 
ALİAĞASPOR- PETKİMSPOR MAÇI PAZAR SAAT 13.00’DE
PetkimSpor- Aliağa Spor 1. Amatör Lig 1. Grup Play off maçı 27 Ocak Pazar günü saat 13.00’de PetkimSpor Sahasında oynanacak.  Bu maçın galibi Play off finaline çıkacak. Final Maçını kazanan takım Süper Amatör Lige yükselecek.
 
FUTBOLDA ÖZLENEN GÜNLERE KAVUŞACAĞIZ 
Aliağa Spor Kulübü Başkanı Uğur Eren, futbolda özlenen günlere kavuşmak için büyük çaba sarf ettiklerini ifade ederek, “geçen yıl play off finalinde şanssız bir şekilde kaybederek üzülmüştük. Bu hafta play off yarı finalinde Aliağamızın diğer güzide takımı PetkimSpor ile karşılaşacağız. Bu maçın dostça ve centilmence, Aliağa’ya yakışan bir fair play anlayışı ile geçmesini istiyoruz” dedi.
 
ALİAĞASPOR 40 YILLIK KÖKLÜ BİR KULÜP
AliağaSpor’un 40 yıllık bir köklü kulüp olduğunu ifade eden Başkan Uğur Eren, “Aliağa halkının yıllardır özlediği bir hedefe takımımızın ulaşmasını istiyoruz. 40 yıllık köklü bir kulübüz. Bu takımın daha üst liglerde, Aliağa’yı temsil etmesini bu kentte yaşayan herkes istiyor. 27 Ocak Pazar günü saat 13.00’de Petkim Stadında oynayacağımız Play off karşılaşmasına tüm Aliağalıları ve Aliağaspor sevdalılarını bekliyorum” dedi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78