• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İzmir 25 °C

Tanrıkulu'ndan Serkan Acar Ziyareti

Tanrıkulu'ndan Serkan Acar Ziyareti
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ 2014 Mahalli İdareler seçimleri sonrasında Aliağa Belediye Başkanı seçilen ve kısa süre önce mazbatasını alarak görevine başlayan Serkan Acar, makamında tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.
MHP İZMİR MİLLETVEKİLİ TANRIKULU’DAN BAŞKAN ACAR’A TAM DESTEK 
 
-MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET KENAN TANRIKULU ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI SERKAN ACAR’I ZİYARET ETTİ
 
 ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ 2014 Mahalli İdareler seçimleri sonrasında Aliağa Belediye Başkanı seçilen ve kısa süre önce mazbatasını alarak görevine başlayan Serkan Acar, makamında tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Başkan Acar’a Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu’ dan da tam destek geldi. Eski Sanayi ve Ticaret Bakanı, İzmir Milletvekili Tanrıkulu ve beraberinde MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Taşer,  MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Selahattin Şahin, MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ve İzmir İl kadın kurulu temsilcilerinden oluşan heyet Başkan Acar’a tebrik ziyaretinde bulundu.
 
TANRIKULU, “SİZİN ARKANIZDA OLDUĞUMUZU BİR KEZ DAHA VURGULAMAK İÇİN BURADAYIZ”
Parti yöneticileri ve İl Başkan Yardımcılarının da yer aldığı ziyarette konuşan 24. Dönem İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, “ Siz Kuzey Ege ve Bakırçay havzasında büyük ve önemli bir adım attınız. Milliyetçi Hareket Partili Belediyelerin nasıl icraatlar gerçekleştirdiğini herkes görmüş olacak. Dolayısıyla sizin açtığınız yoldan diğer metropollerdeki belediyelere de örnek olacağını düşünüyorum. Biz hem Milliyetçi Hareket Partisi’nin Genel Merkez Teşkilatı olarak hem de İzmir İl Teşkilatı olarak sizin arkanızda olduğumuzu bir kez daha vurgulamak için bugün buradayız.  Aliağa’daki geçmişte biriken sanayi ve çevre sorunları ile ilgili çalışmalarımızın devamını bundan sonra da sizlerden aldığımız bilgi ve güçle sürdüreceğiz. Aliağa’nın hakkının yenmesini önlemeye çalışacağız. Yeni görevinizde başarılar diliyorum,  hayırlı olsun” dedi. 
 
BAŞKAN ACAR, “ÖRNEK BİR BELEDİYECİLİK SERGİLEYECEĞİZ”
 
Konuklarını makamında ağırlayan Başkan Serkan Acar ise, “Öncelikle verdiğiniz tüm destekler için teşekkür ediyorum. Bu ailenin bir ferdi olarak böyle bir başarıyı yakalamak, bu aile birlikteliği sayesinde oldu. Bundan sonra Belediyecilik anlamında en iyi hizmeti sunacak ve örnek bir belediyecilik sergileyeceğiz. Aliağamız bizim önemli bir sanayi şehrimiz. Bu noktada da Aliağa’nın eksiklerini hep birlikte sizlerinde destekleriyle kapatarak, daha ileriye götürmek için çaba sarf edeceğiz” dedi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78