• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 21 °C

TANSU KAYA Foça'da

TANSU KAYA  Foça'da
Foça ziyaretine katılan Aliağa eski belediye başkanı Milletvekili adayı Tansu Kaya yaptığı açıklamada güzel bir günde güzel insanlarla birlikle olmanın mutluluğunu dile getirdi. Aliağa’da belediye başkanlığı yaptığından dolayı komşu İlçe Foça’yı iyi tanı

TURİZMDE SAYILI ÜLKE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ TANSU KAYA https://www.facebook.com/TansuBaskan?fref=ts  /

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli ve Tansu Kaya Foça’yı ziyaret etti.
Milletvekili adayları AK Parti Foça İlçe Teşkilatı’nda partililerle bölge hakkında gerçekleştirdiği istişarenin ardından, kurum ve kuruluşları ziyaret etti . Adaylar “AK Parti olarak önümüzdeki dönemde de turizm sektörünün sürdürülebilir olması için projelerimizle geleceğiz. Foça’daki potansiyeli göz ardı etmeden en iyisini bölgeye, İzmir’e ve ülkemize kazandıracağız” şeklinde konuştu.

AK Parti İzmir Milletvekili adayları Ege Bölgesi’nin zengin bir tarihi geçmişe ve mükemmel bir coğrafi konuma sahip olduğunu söyleyerek “ Bu dönemde de turizm sektöründe istihdamın arttırılması ve alanında öncü olması için gerekenleri yapacağız ” dediler.

Foça Gazeteye özel röportaj veren Kerem Ali Sürekli, Yazlık evininde Foça’da olduğunu Foça’nın sorunlarını çok iyi bildiğini , Foça’nın en önemli sorunlarından biri olan Foça Tatil köyü ile ilgili belirli bir aşamaya gelindiğini, görev kendilerine verilirse çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Sürekli “ Sit konusunda büyük sıkıntı var, ama sitte kanunlar kurallar var. Bende bir hukukçuyum kanuna ve hukuka aykırı olmamak üzere çalışma yapılabilir. Bu konuda çalışmaya devam edeceğiz. Foça’nın sanayi kenti olmaması turizm kenti olması için çalışacağız. Türkiye genelinde olduğu gibi bölgemizde de istihdam sıkıntısı var. Tatil köyü konusu halledilirse Foça’da istihdam sorununu çözeriz.” Dedi.

Foça ziyaretine katılan Aliağa eski belediye başkanı Milletvekili adayı Tansu Kaya yaptığı açıklamada güzel bir günde güzel insanlarla birlikle olmanın mutluluğunu dile getirdi.
Aliağa’da belediye başkanlığı yaptığından dolayı komşu İlçe Foça’yı iyi tanıdığını, Foça’nın sadece turizmden pay almaya çalışan bir ilçe olduğunu, sorunları konusunda gerek partilerinin gerekse ilgililerin çalışma yaptığını vurguladı.

Adaylar AK Parti Foça İlçe Teşkilatı’nda partililerle bölge hakkında gerçekleştirdiği istişarenin ardından, kurum ve kuruluşları ziyaret etti.
Ak Parti Foça İlçe Başkanı Av Kadir Özgirgin Milletvekili adaylarının Foça ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Özgirgin ” Vekillerimiz Foça’nın sorunlarına hakim onların gayretleri ile inşallah Tatil Köyümüzü açacağız, sitle ilgili gerekli işlemler kanunlar ve kurallar ışığında çözüme kavuşacaktır.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78