• BIST 8981.29
  • Altın 2284.428
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0498
  • İzmir 22 °C

TED Denizli Koleji Büyüyor

TED Denizli Koleji Büyüyor
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / 87 Yıllık deneyim ile alanında başarılı binlerce mezun veren Cumhuriyet döneminin kurumu Türk Eğitim Derneği TED Denizli Koleji 2015 - 2016 eğitim öğret
TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ TED DENIZLI KOLEJI BÜYÜYOR
 
87 Yıllık deneyim ile alanında başarılı binlerce mezun veren Cumhuriyet döneminin kurumu Türk Eğitim Derneği TED Denizli Koleji 2015 - 2016 eğitim öğretim yılına akademik kadrosunu büyüterek başladı.
Türk Eğitim Derneği (TED) Denizli Koleji, 2015 - 2016 eğitim-öğretim yılına kadrosuna yeni katılan alanında başarılı öğretmenlerinin hizmetiçi eğitim ve oryantasyon programları ile hazırlanıyor.   
 
Taşıdıkları tarihi sorumluluğun bilincinde olduklarını belirten Okul Müdürü Fatih Canpolat ‘değerlerine sahip çıkan, akademik, kültürel ve sosyal açıdan çağdaş dünya gereklerine uygun başarılı dünya insanı yetiştirmek en büyük amacımız. Bu amaç doğrultusunda öğrencilerimize her zaman en iyiyi vermek için eğitim ve idari kadromuz ile bir bütün olarak çalışıyoruz. Eğitim sistemi bir bütündür. Bu bütünün en önemli parçası ise öğretmenlerimiz yani eğitim kadromuzdur. Bu yıl kadromuza yeni öğretmenler katıldı. Büyüyoruz. Türk Eğitim Derneği’nin bütün okullarında olduğu gibi okulumuzda da öğretmen alımı TED Genel Merkezimiz tarafından yürütülür. Başvurular sadece internet ortamında bulunan İnsan Kaynakları Başvuru Sistemi aracılığı ile yapılır. Mesleki deneyimlerine ve branşlarına göre başvuruda bulunan eğitim personeli yazılı sınava ve/veya mülakata çağırılır. Tüm mülakatlar, TED Genel Merkezimiz tarafından branşlara göre oluşturulan komisyonlar tarafından gerçekleştirilir. Komisyonlar; mülakata gelecek adayların branşında uzman akademisyenler, TED okul müdürleri, zümre başkanları ve TED Genel Merkezi uzmanlarından oluşturulur. TED Sistemi ile seçilen öğretmenlerimizi yeni eğitim öğretim yılına öncelikli olarak hizmetiçi eğitim ve oryantasyon programları ile hazırlıyoruz. Bu program çerçevesinde eğitim kadromuz hem üniversitelerde görevli değerli akademisyenlerden, alan uzmanlarından alınan hizmet içi eğitim seminerlerine hem de  TED Genel Merkezinin yürüttüğü eğitim  faaliyetlerine katılmaktadır. Sadece eğitim öğretim yılı başlarında değil tüm yıl boyunca devam eden bu  eğitimler kadromuzun bireysel ve mesleki gelişimlerine sürekli katkı sunarak öğrencilerimizin de eğitim öğretim süreçlerinden en üst düzeyde istifade etmelerini sağlamaktadır. 
 
Böylesine özenle seçilmiş, nitelikleri yüksek ve alanlarında uzman bir kadroyla çalışmaktan ve ikinci yılımıza hem öğrenci sayımızı hem de kadromuzu büyüterek başlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz.’
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78