• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 19 °C

Teknolojiyi İngilizce Tartıştılar

Teknolojiyi İngilizce Tartıştılar
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ/ TED Aliağa Koleji, Türk Eğitim Derneğinin 85. Kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında, Atatürk Lisesi, Çakabey Koleji, Karşıyaka Anadolu Lisesi, Cihat Kora Anadolu Lisesi ve TED Aliağa Koleji öğrencilerinin kat

Türk Eğitim Derneği’nin 85. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri devam ediyor

İngilizce panelde teknolojiyi tartıştılar

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ/ TED Aliağa Koleji, Türk Eğitim Derneğinin 85. Kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında, Atatürk Lisesi, Çakabey Koleji, Karşıyaka Anadolu Lisesi, Cihat Kora Anadolu Lisesi ve TED Aliağa Koleji öğrencilerinin katılımı ile İngilizce panel düzenledi.

Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Taylan Özgür Demirkaya’nın moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde öğrenciler 3 soruda teknolojinin fayda ve zararları hakkında sunumlar gerçekleştirdiler.  Teknolojinin yadsınamayacak pek çok yararının yanı sıra, istismar ve yanlış kullanımından kaynaklanan istenmeyen sonuçlar doğuran etkilerinden nasıl uzak kalınabileceğine de değindiler. Öğrenciler sergiledikleri İngilizce konuşma becerileri ile yetkin birer dünya vatandaşı olduklarını kanıtladılar.

TED Aliağa Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Komsuoğlu, “Gençlerimizin öz güvenleri ve konu hakkındaki duyarlılıklarından mutluluk duydum. Okullar arası böylesi işbirliklerinin ne denli bütünleyici ve etkili olduğunu bu panelde gördük. Katılan okulların yönetici, öğretmen ve öğrencilerini kutluyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78