• BIST 9079.97
  • Altın 2323.68
  • Dolar 32.3605
  • Euro 34.9265
  • İzmir 14 °C

Tenis Kursuna Yoğun İlgi

Tenis Kursuna Yoğun İlgi
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK Aliağaspor Kulübü’nün Yaz Spor Okulları kapsamında düzenlediği tenis kursu tenisseverler tarafından yoğun talep görüyor. İlki geçtiğimiz yıl açılan tenis kursuna başvuru için Aliağalı bayan ve çocuk tenisçi adayları birbi

ALİAĞALI SPORSEVERLERDEN TENİS KURSUNA YOĞUN İLGİ

ALİAĞA’DA KADINLARA VE ÇOCUKLARA TENİS EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK Aliağaspor Kulübü’nün Yaz Spor Okulları kapsamında düzenlediği tenis kursu tenisseverler tarafından yoğun talep görüyor. İlki geçtiğimiz yıl açılan tenis kursuna başvuru için Aliağalı bayan ve çocuk tenisçi adayları birbirleri ile yarışıyor.

EK KONTENJAN AÇILACAK
Bayan tenisçi adayları için Aliağa Belediyesi Spor Tesisleri’ndeki tenis kortlarında 6 Mayıs’ta eğitimlerine başlanan kurs Eylül ayına kadar sürecek. Bayan adaylar için kontenjan dolarken, tenis oynamak ve yaz aylarını verimli geçirmek isteyen diğer katılımcılar için de ek kontenjan açılması planlanıyor.

AMAÇ: PERFORMANS SPORCUSU YETİŞTİRMEK
Kurs programında yer alan 2000-2006 doğumlu çocuklara yönelik tenis kursu ise 19 Haziran’da başlayacak. Sınırlı kontenjana sahip olan kursa kayıtlar devam ediyor. Tüm tenisçi adayları için aylık kurs ücreti ise 85 TL olarak belirlendi. Alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek olan kurslarla performans sporcusu yetiştirmek amaçlanıyor.

YAZ SEZONU BOYUNCA SÜRECEK
Kurs eğitimleri yaz sezonu boyunca hafta içi Salı ve Perşembe günleri saat 08.00 ile 09:00 arasında verilecek. Bilgi almak isteyen çocuk ve bayan tenis severler 616 95-95 numaralı telefondan bilgi alabilecek

BAŞKAN UĞUR EREN: FARKLI BRANŞLARDA EĞİTİMLER SÜRECEK
Aliağa Spor kulübü Başkanı Uğur Eren, kulüp bünyesinde farklı dallarda spor eğitimleri verildiğini ifade ederek, “İlçemizdeki çocukların yaz sezonunu en iyi şekilde geçirebilmeleri için kulüp olarak farklı branşlarda eğitimler veriyoruz.  Bu yıl 2. Kez tenis kursları veriyoruz. Tenis kurslarımız ilgi görüyor. Çocuklarımızın bu sporu yapmasında büyük yarar görüyoruz. Tenis kursumuzun, özellikle 2000-2006 doğumlu çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimlerine çok yararlı katkısı olacak. Kurslarımıza ilgili olan herkesi bekliyoruz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78