• BIST 9079.97
  • Altın 2324.337
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9423
  • İzmir 14 °C

Torosların zirvesinden gelen lezzet: Keçiboynuzu Balı

Torosların zirvesinden gelen lezzet: Keçiboynuzu Balı
ANAVARZA BAL’DAN YOĞUN LEZZET SEVERLERE ÖZEL

Anavarza Bal, Toros dağlarının yer aldığı bölgelerden elde edilen Keçiboynuzu Balı’nı lezzet severlerin beğenisine sunuyor. Keçiboynuzu Balı, koyu rengi ve yoğun tadıyla bal tutkunlarına benzersiz bir deneyim yaşatıyor.

Anavarza Bal’ın farklı bal çeşitlerini denemek isteyenlere özel kavanozladığı Keçiboynuzu Balı, eşsiz lezzetiyle ağızların tadını yerine getiriyor. Yoğun lezzetiyle öne çıkan Keçiboynuzu Balı, özellikle sezon değişimlerinde bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı oluyor.

Keçiboynuzu balı, arıların yoğunlukla keçiboynuzu ağaçlarının çiçeklerinden toplandığı bir bal çeşidi olarak ön plana çıkıyor. Keskin tadı bulunan Keçiboynuzu balının Akdeniz Bölgesi’nde sonbahar aylarında hasadı gerçekleşiyor. 

BAL KEYFİNİZE KEYİF KATIN
Sonbahar’da açan harup (keçiboynuzu) çiçeklerinden elde edilen Keçiboynuzu Balı, kalsiyum bakımından zengin olma özelliğiyle öne çıkıyor. Yoğun kıvamı ve ağızda bıraktığı hoş aromayla kahvaltı sofralarının keyfine keyif katıyor. Keçiboynuzu Balı, bağışıklık sistemini kuvvetlendirmenin yanı sıra öksürüğe ve nefes darlığına da iyi geliyor. 

Sınırlı sayıda kavanozlanan keçiboynuzu balı, seçkin marketlerde ve www.balgurmesi.com adresinden alınabilir.

ANAVARZA BAL ???
1979 yılında Süleyman Sezen'in kurduğu Sezen Gıda Ltd. Şti. 1995 yılında Anavarza Bal markasıyla bal sektörüne giriş yaptı. Adana'nın Kozan ilçesinde kurulan şirket, ismini bölgenin sembolü Anavarza Antik Kenti'nden alıyor. 450 m2’lik alana kurulan üretim tesisleri, bugün 13.200 m2’ye ulaştı ve Kozan'da istihdam sağlamaya devam ediyor. Aralıksız yapılan AR-GE çalışmaları ve üniversite iş birlikleri Anavarza Bal'ı sektörde yeniliklerin öncüsü olan bir marka haline getiriyor. Amerika'da ve Avrupa'da yıllardır tüketilen Krem Bal'ın bundan böyle Türkiye'de de üretilmesi, bu çalışmaların kıymetli sonuçlarından biri. Ayrıca seçkin gıda markalarına verilen "BRC Global Standart - Grand: A" gibi sertifikalar, titiz çalışmaların bir başka getirisi. Anavarza Bal, minik kanatlarında evrenin ‘‘sır’’larını taşıyan arıyı, ‘‘sabır’’la ve mükemmel zamanlamayla balı ortaya koyan arıcıyı, sırrın sabırla buluştuğu yerde doğanın ‘‘armağan’’ı olan balı korumak için çalışıyor.  Binlerce arının kilometrelerce yol kat ederek ürettiği balın tek damlasını ziyan etmeden, hak ettiği değeri bulmasına yardımcı oluyor. Anavarza Bal; Süleyman Sezen'in açtığı yoldan, yine kendisinin önderliğinde, Can Sezen'in yönetiminde en iyi bildiği işi yapmaya devam ediyor.

Aliağa / Aliağa Haberleri / Yeni Vizyon Gazetesi / İzmir

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78