• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 24 °C

Trafikte “Saygı” yarışması

Trafikte “Saygı” yarışması
ALİAĞA HABER/ Trafikte “Saygı” yarışması

TRAFİKTE “SAYGI” YARIŞMASI
                
Trafikte saygı konusuna dikkat çekmek amacıyla “Trafikte Saygı” konulu spot film yarışması düzenlenecek. İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, TÜVTÜRK Kuzey Taşıt Muayene İstasyonları Yapım ve İşletim A.Ş. ve Trafik Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanlığı’nın birlikte düzenlediği yarışmada, yol kullanıcılarına trafik bilinci, trafikte doğru tutum ve davranışların kazandırılmasına yönelik kısa filmler yer alacak.

Jüri üyelerinin birinci ve ikinci dereceden yakınları hariç herkese açık olan yarışmaya 18 yaş altı kişilerin veli onayı ile katılmaları mümkün olacak. 18 yaşının altında olup ödül kazanan yarışmacılar, ödüllerini aileleri ile birlikte alacaklar. Yarışmaya her kişi en fazla 3 eserle katılabilecek. Eserlerin özgün üretim olup daha önce hiçbir yarışmaya katılmamış olması gerekiyor.

TRAFİKTE SAYGI MESAJI İÇERMELİ

Trafikte Saygı konulu spot film yarışmasın kapsamındaki filmler kurmaca, 2 boyutlu (2D) ve 3 boyutlu (3D) animasyon olarak hazırlanabilecek. Filmlerde herhangi bir sponsor ya da sponsor ögesi yer alamayacak. Filmler hedef kitleye yönelik, özgün, net, akılda kalıcı ve etkileyici mesajlar içerecek, trafik güvenliği ile ilgili doğru bilgi ve tutumları vurgulayacak amaç doğrultusunda hazırlanacak.

SON TESLİM GÜNÜ 6 EKİM

Yarışmacıların eserlerini 6 Ekim 2017 Cuma günü saat 17.00’a kadar Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanlığı O Blok Kat:5 Ayrancı Mahallesi No:11 Dikmem 06100 Çankaya/Ankara adresine şahsen veya kargo-posta yoluyla teslim etmeleri gerekiyor. Jüri değerlendirmesinin 16-20 Ekim 2017 tarihlerinde yapılacak olan yarışmanın sonuçları 27 Ekim 2017 tarihinde www.trafik.gov.tr adresinden duyurulacak.

TOPLAM ÖDÜL 45 BİN TL

Ödül törenin Ankara’da yapılacağı yarışmada 45 bin TL olan ödül havuzundan birinciye 20bin TL, ikinciye 15 bin TL, üçüncüye ise 10 bin TL ödül ayrıca başarı plaketi ve katılım belgesi verilecek. Özgür Cem Deniz-Çağan Yetim-Islomiddin Safarov İZMİR(Ege Ajans)/ EGE BASIN GRUBU aliağa haber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78