• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 24 °C

Turizm Sektöründe Göçmen Kadınlara İstihdam Projesi

Turizm Sektöründe Göçmen Kadınlara İstihdam Projesi
ALİAĞA HABER/ TURİZM SEKTÖRÜNDE GÖÇMEN KADINLARA İSTİHDAM PROJESİ

TURİZM SEKTÖRÜNDE GÖÇMEN KADINLARA İSTİHDAM PROJESİ

Ev dışı tüketim sektörünün öncü firması Eczacıbaşı Profesyonel, Antalya Temizlik Hizmetleri Yöneticileri Derneği (ANTED) iş birliğiyle temizlik kimyasallarının güvenli kullanımı ve hijyen kuralları eğitimi gerçekleştirdi. Bünyesinde bulunan EP Akademi ekibiyle sektörün kalkınmasına destek olan projelere imza atan Eczacıbaşı Profesyonel, eğitim ile otellerde temizlik işlerinde çalışabilecek kişileri ve göçle gelen kadınları sektöre kazandırmayı hedefliyor.

Eczacıbaşı Profesyonel, bünyesinde bulunan EP Akademi ile ev dışı tüketim noktalarında hijyen standardını geliştirecek ve sektör çalışanlarını destekleyecek eğitim çalışmaları gerçekleştiriyor. Antalya Temizlik Hizmetleri Yöneticileri Derneği (ANTED) ile ortak gerçekleştirilen eğitim çalışmasında, turizm sektöründe iş imkanı bulmayı amaçlayan 100 kadınla bir araya gelen EP Akademi eğitmenleri, temizlik kimyasallarının güvenli kullanımı ve hijyen kuralları ile ilgili bilgiler verdi.

İSTİHDAMA DESTEK OLUYOR

Eczacıbaşı Profesyonel gerçekleştirdiği eğitim ile işletmelerde hijyeni korumanın yanı sıra göçmen kadınlara istihdam sağlamayı amaçlıyor.

Hijyen konusunda donanımlı çalışanların sektörün kalkınmasına yardımcı olacağını belirten EP Akademi Yöneticisi Pınar Günenç; “Müşteri memnuniyetinin önemli olduğu turizm sektöründe; temizlik, hijyen ve düzenin sağlanmasında önemli rolü oynayanların başında temizlik çalışanları geliyor. Çalışanlar ne kadar bilinçli olursa, işletmelerde çözüme ulaşmak o kadar kolay. Bizler de bu nedenle sektöre katılmayı hedefleyen kadınlar ile bir araya gelerek hem onlara istihdam sağlayacak hem de işletmelerin ihtiyacını karşılayacak eğitimlerle, Türkiye’de turizm sektörünün değerine değer katmayı hedefliyoruz" dedi./ EGE BASIN GRUBU aliağa haber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78