• BIST 8970.82
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İzmir 22 °C

Türk Polis Teşkilatı 176 Yaşında

Türk Polis Teşkilatı 176 Yaşında
Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 176. yıl dönümü dolayısıyla İzmir’in Aliağa ilçesinde tören düzenlendi.

Türk Polis Teşkilatı 176 Yaşında

Türk Polis Teşkilatı’nın 176. Yıl Dönümü Aliağa’da Törenle Kutlandı

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 176. yıl dönümü dolayısıyla İzmir’in Aliağa ilçesinde tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda koronavirüs tedbirleri çerçevesinde polis memurlarının katılımıyla gerçekleştirilen törende saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. 

ALİAĞA İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ MEHMET BALIKÇIOĞLU: “KAHRAMANCA ÇALIŞMALARINIZDAN ÖTÜRÜ HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”
İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, polis memurlarına hitaben yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Aliağa’nın güvenliği, huzuru, kamu düzeni, mal ve can emniyetini sağlayabilmek adına bütün arkadaşlarımızla gece gündüz gayret gösterdiğimizi, Aliağalılara bir kez daha hatırlatmak isterim. Gelişen teknolojiyi çok yakından takip etmeye çalışıyoruz. İnovasyon, teknoloji ve bilim olayların aydınlatılması ve huzurun sağlanması konusunda en büyük dayanağımızdır. Ulu Önder Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak Aliağa’nın güvenliğini sağlamada en ufak bir tereddütümüz yoktur. Bu zamana kadar göstermiş olduğunuz kahramanca çalışmalarınızdan ötürü hepinize çok teşekkür ediyorum”

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenin ardından öğle namazından önce şehitler için mevlid okutarak vatandaşlara lokma dağıtımı yaptı. 

ALİAĞALI İŞ İNSANLARINDAN EMNİYETE ARAÇ BAĞIŞI
Polis Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Aliağa’daki iş insanlarının Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağışladığı 4 araç ve 2 motosiklet için teslim töreni düzenlenirken araç bağışına katkısı bulunan iş insanlarına teşekkür plaketi takdim edildi. 

Teslim törenine Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman, İzmir İl Emniyet Müdürü Dr. Hüseyin Aşkın, Aliağa Garnizon Komutanı Faruk Altun, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Rıfkı Kulaksız, Aliağa Belediye Başkan Yardımcıları Kürşat Bahadır Turan, Hakan Şimşek, Aliağa Belediyesi Personel Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmedali Özkurt, İlçe Müftüsü Süleyman Demiryürek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan Akyüz, daire amirleri, STK temsilcileri ve Aliağalı iş insanları katıldı.

// EGE BASIN GRUBU

2-turk-polis-teskilati-176-yasinda.jpg6-turk-polis-teskilati-176-yasinda.jpg7-turk-polis-teskilati-176-yasinda.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78