• BIST 9566.84
  • Altın 2489.382
  • Dolar 32.5352
  • Euro 34.862
  • İzmir 20 °C

Türk Telekom’dan 4.5G Uyumlu Tüm Akıllı Telefonlarda Büyük İndirim Fırsatı

Türk Telekom’dan 4.5G Uyumlu Tüm Akıllı Telefonlarda Büyük İndirim Fırsatı
Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, 4.5G uyumlu akıllı telefon satın almak isteyen kullanıcıları sevindirecek bir kampanyayı hayata geçirdi.

TÜRK TELEKOM’DAN 4.5G UYUMLU TÜM AKILLI TELEFONLARDA BÜYÜK İNDİRİM FIRSATI

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, 4.5G uyumlu akıllı telefon satın almak isteyen kullanıcıları sevindirecek bir kampanyayı hayata geçirdi.  Türk Telekom; kampanya kapsamında, portföyünde yer alan 4.5G uyumlu tüm akıllı telefonlarda indirim sunacak. Müşteriler, istedikleri marka ve modele ait 4.5G uyumlu akıllı telefonları 680 TL’ye varan indirimle satın alabilecek ve Türk Telekom’un ‘Fiber Güçlü’ 4.5G hizmetinden faydalanabilecek.

Türk Telekom, portföyündeki  4.5G uyumlu tüm akıllı telefonlarda geçerli olan bir indirim kampanyası başlattı. Türk Telekom’un Fiber Güçlü 4.5G hizmetinden faydalanmak isteyen kullanıcılar, kampanya kapsamında istedikleri marka ve modele ait 4.5G uyumlu akıllı telefonu 680 TL’ye varan indirimle satın alabilecek.  

Türk Telekom’un 680 TL’ye varan indirim sunduğu büyük kampanyası, cihaz portföyünde yer alan Türk Telekom, Samsung, Apple, LG, Sony, HTC, Huawei ve Vestel gibi markalara ait 4.5G uyumlu tüm akıllı telefonları kapsıyor.

Yüzde 68 ile akıllı telefon penetrasyonunda lider olduklarının altını çizen Türk Telekom Entegre Bağlantı Yönetimi Direktörü Baran Yurdagül: "Sunduğumuz avantajlı 4.5G tarifelerinin ardından 4.5G kullanımını yaygınlaştıracak kampanyalar hayata geçirmeye devam ediyoruz. Hedefimiz, tüm müşterilerimizin Türkiye'de sadece Türk Telekom tarafından sunulan ‘Fiber Güçlü’ 4.5G hizmetini deneyimlemesini sağlamak. Yeni kampanyamızla, özellikle elinde 4.5G uyumlu bir telefon olmayan ancak satın almak isteyen müşterilerimize kolaylık sunmak istedik. Tüm müşterilerimizi, istedikleri markaya ve modele ait 4.5G uyumlu akıllı telefonu seçip 680 TL’ye varan indirimle satın almak için mağazalarımıza davet ediyoruz.”  dedi. / EGE BASIN GRUBU 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78