• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 17 °C

U11 Liginde Play Off Öncesi

U11 Liginde Play Off Öncesi
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Türkiye Futbol Federasyonu tarafından resmi lig ilan edilen U11 mini minikler Futbol Şenliğinin Aliağa grubunda coşku ve heyecan sürüyor. Dün oynanan karşılaşmalarda Bergama Gençlerbirliği ve Foça Belediyespor rakiplerini mağlup et
U11 LİGİNDE BERGAMA VE FOÇA GALİP
 
MİNİMİNİKLER FUTBOL ŞÖLENİ, BÜYÜKLERİ KISKANDIRIYOR. MİNİK FUTBOLCULARIN YETENEKLERİ FUTBOL ADAMLARINI HAYRAN BIRAKTI
 
U11 MİNİMİNİKLER LİGİNDE PLAY OFF ÖNCESİ HEYECAN ARTIYOR

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Türkiye Futbol Federasyonu tarafından resmi lig ilan edilen U11 mini minikler Futbol Şenliğinin Aliağa grubunda coşku ve heyecan sürüyor. Dün oynanan karşılaşmalarda Bergama Gençlerbirliği ve Foça Belediyespor rakiplerini mağlup etmeyi başardı

U11 Miniminikler Futbol liginde play off öncesi son haftaya girilirken, Aliağa’da oynanan maçlarda büyük bir coşku yaşanıyor. Minik futbolcuların mücadelesine ailelerin coşkusu da katılınca, spor tesisleri bayram yerini andırıyor. 
 
KAZANMAKTAN DAHA ÖNEMLİSİ CENTİLMENLİK
Karşılaşmaları izleyen AliağaSpor kulübü Başkanı Uğur Eren, minik futbolcuların mücadelesine hayran olduğunu belirterek, küçük yaşlardan itibaren spor disiplini ve iyi eğitimle Türk futboluna bir çok yıldız kazanacak. Ancak kazanmaktan daha önemlisi fair play ruhu içinde, centilmence yarışmak. Çocuklarımıza bunu kazandırdığımız için çok mutluyum” dedi. 
 
ÇANDARLI 1 - BERGAMA 2
Aliağa Belediyesi TOKİ Spor tesislerinde oynanan karşılaşmalarda önce ÇandarlıSpor, Bergama Gençlerbirliği ile karşılaştı. Çandarlı Spor ilk yarıda penaltı kazandı. Penaltıyı gole çeviren kaptan Furkan takımını 1-0 öne geçirdi. Bergama Gençlerbirliği, bu gole Özgür Yılmaz’ın golüyle yanıt verdi: 1-1. İkinci yarıda daha baskın oynayan Bergamalı minikler Cavit Uyar’ın golüyle sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Bergama Gençlerbirliği Antrenörü Behram Üstün, Yedek Kalıp oynamadıkları için üzülen ve ağlayan minik futbolcuları teselli etti.
 
ALİAĞASPOR: 1- FOÇA BELEDİYESPOR  2
Günün ikinci maçında AliağaSpor karşılaşmaya çok hızlı başladı ve Sercan İstanbul’un golüyle 1-0 öne geçti. Golün ardından Foça Belediyespor’un kazandığı penaltıyı Ömer Sezer gole çevirsi: 1-1. İkinci yarıda Görkem Işık, Foça Belediyespor’u 2-1 öne geçiren golü kaydederek takımına galibiyeti getirdi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78