• BIST 9524.59
  • Altın 2493.556
  • Dolar 32.539
  • Euro 34.707
  • İzmir 16 °C

Uğur Eren Bıyıktay’a KEFİL oldu

Uğur Eren Bıyıktay’a KEFİL oldu
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ 2012-2013 basketbol sezonunda Türkiye ve Avrupa kupasında aldığı yenilgilerin ardından ilk yarıyı 6 galibiyet 9 mağlubiyet ile kapatan ve play off da muhtemel rakipleri karşısında ikili averajları hızla tüketen Aliağa petkim’in baş

ALİAĞASPOR KULÜBÜ BAŞKANI UĞUR EREN’DEN BURAK BIYIKTAY’A KAYITSIZ ŞARTSIZ DESTEK

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ 2012-2013 basketbol sezonunda Türkiye ve Avrupa kupasında aldığı yenilgilerin ardından ilk yarıyı 6 galibiyet 9 mağlubiyet ile kapatan ve play off da muhtemel rakipleri karşısında ikili averajları hızla tüketen Aliağa petkim’in baş antrenörü Burak bıyıktay’a Aliağa Petkim Kulübü Başkanı Uğur Eren sahip çıktı.

Aliağa basketbol camiasında ve taraftarların gözünde tüm kredilerini tüketen ve istifası beklenen Burak bıyıktay’a sezon sununa kadar nasıl bir sonuç alınırsa alınsın sezon sonuna kadar kayıtsız şartsız destek veren Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren’in bu anlamsız çıkışı şaşkınlık yarattı.

Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren, ligde 10. mağlubiyetine imza atan baş antrenör Burak Bıyıktay'la sezon sonuna kadar çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

Eren, yaptığı açıklamada, iyi bir kadroya ve iyi bir teknik ekibe sahip olduklarını, ancak bazı şanssızlıklar yaşadıklarını belirterek, teknik ekibe ve oyunculara güvendiklerini söyledi.

Takımın aldığı kötü sonuçların ardından başantrenör Burak Bıyıktay'ın sözleşmesinin feshedileceğine dair maksatlı ve asılsız dedikodular üretildiğini ifade eden Eren, şunları kaydetti: "Başantrenörümüzden memnunuz ve ona güveniyoruz. Takımımızın en kısa zamanda toparlanarak, play-off için ilk 8 hedefini tekrar yakalayacağına olan inancımız tam. Başantrenörümüzle sezon sonuna kadar sözleşmemiz var. Kamuoyunun, sezon sonuna kadar başantrenör olarak Burak Bıyıktay'ın takımın başında kalacağını bilmesini istiyorum."

Beko Basketbol Ligi'nde dün deplasmanda Hacettepe Üniversitesi'ne 63-56 mağlup olan Aliağa Petkim, ligde 16 maçta 6 galibiyet ve 10 yenilgi aldı.

Aliağa Petkim, gelecek hafta Galatasaray Medical Park'la Aliağa'da karşılaştıktan sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne konuk olacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78