• BIST 9079.97
  • Altın 2308.987
  • Dolar 32.315
  • Euro 35.0532
  • İzmir 19 °C

Uyum Kursu Serifika Töreni

Uyum Kursu Serifika Töreni
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Ağır ve tehlikeli işler kapsamında endüstride çalışanların belgelendirilmesi için düzenlenen kurslar sona erdi. Kursiyerler belgelerini aldı. Aliağa Metem’de İDÇ Liman İşletmeciliğine yönelik 4 bölümde verilen geliştirm

GELİŞTİRME VE UYUM KURSU SERTİFİKALARI VERİLDİ

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Ağır ve tehlikeli işler kapsamında endüstride çalışanların belgelendirilmesi için düzenlenen kurslar sona erdi. Kursiyerler belgelerini aldı.

Aliağa Metem’de İDÇ Liman İşletmeciliğine yönelik 4 bölümde verilen geliştirme ve uyum kurslarını başarı ile bitirenler düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Düzenlenen törene Metem Müdürü Kazım Sayın, İDÇ Liman İşletme Müdürü Bülent Nerede ve misafirler katıldı. Kursiyerler akşamları 6, hafta sonları 10 saat olmak üzere bir haftada toplam 40 saat kurs gördüler. Görülen kurslar neticesinde Lojistik 88, Makine bakım onarım 27, İş makineleri 13, Beton Yapı Sistemleri bölümlerinden 16 toplamda 144 kişi belge almaya hak kazandı.

Metem Müdürü Kazım Sayın yaptığı açıklamada her alanda eğitime önem verdiklerini belirterek “Çevremizdeki işletmelerle bu ve benzeri kurslar açtık. Okulumuzun işletmelerle olan diyalogunun gelişmesi bakımından bu tür kurslar bizler için çok önemli. Açılan kurslarla işletmelerde çalışan personel bilgilerini güncelliyorlar, konularında uzmanlaşıp bunları yasal mevzuata uygun hale getirerek belgelendiriyorlar” dedi.

Kurslarda elde edilen başarıların dikkat çektiğini ifade eden Sayın “Diğer işletmelerde bu kursları oldukça olumlu buluyorlar. Kursların devam ederek işinin uzmanı elemanların yeni iş kurallarında bilgilerinin belgelendirilmesinin çok önemli olduğunu belirtiyorlar. Bizlerde elimizden geldiğince kurslara devam edip işletmelere, çalışanlara katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Kurslardan elde edilen birikimlerin iş yaşantılarına olumlu katkı yapacağını söyleyen İDÇ Liman İşletme Müdürü Bülent Nerede “Yapılan iş eğitimle ilgili olunca bizde elimizden geleni yaptık. Çalışanlarımıza ve iş yerimize kursların olumlu dönüşleri mutlaka olacaktır. Bu kurslar iş yerlerinde statü değişikliğinde yardımcı olacaktır. Bizlerde Metem Müdürlüğü’ne çok teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile sanayi ve okul işbirliğinin iyi bir örneğini sergilemiş olduk” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78