• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 15 °C

Yağcılar Hizmetlerden Memnun

Yağcılar Hizmetlerden Memnun
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Yunusemre İlçesi Yağcılar Mahallesi’nde hayata geçirdiği hizmetler mahalle sakinlerini memnun etti.

YAĞCILAR HİZMETLERDEN MEMNUN

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Yunusemre İlçesi Yağcılar Mahallesi’nde hayata geçirdiği hizmetler mahalle sakinlerini memnun etti. Mahalleyi ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü’ye memnuniyetlerini ifade eden Muhtar İbrahim Zeybek, hizmetlerle mahallelerinin daha güzel bir görünüme kavuştuğunu ifade etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü ilçe ziyaretlerini Yunusemre ile sürdürdü. İlçeye bağlı Yağcılar Mahallesi’ni ziyaret eden Çöllü’ye daire personelleri Cem Özleyen ve Mehmet Baştuğ’da eşlik etti. Büyükşehir Belediyesi olarak köyden mahalleye dönüşen Yağcılar’a Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda son dönemde önemli hizmetler kazandırdıklarını ifade eden Çöllü, “Mahalleye modern otobüs seferleri başlatıldı. CBÜ Kampüs yolundaki asfaltlama ve genişletme çalışmaları mahalleye geliş gidişlerde önemli bir rahatlama sağladı. Mahallemizde bulunan mezarlığın temizliği ve bakımı yapıldı. İçme suyu hatları yenilendi. Bu hizmetler artarak devam edecek” dedi.

MUHTAR ZEYBEK’TEN TEŞEKKÜR
Yağcılar Mahalle Muhtarı İbrahim Zeybek de Cem Çöllü’nün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür etti. Tarımsal ilaçlama depolarının su dolum tesisi yapılması, içme suyu hatlarının yenilenmesi gibi diğer birçok hizmetlerin mahalleye rahat bir nefes aldırdığını ifade eden Muhtar Zeybek, “Yapılan hizmetler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve ekibine mahalle sakinlerim adına teşekkürlerimi iletiyorum. Hepsinden Allah razı olsun” diye konuştu. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78