• BIST 9548.09
  • Altın 2495.504
  • Dolar 32.4973
  • Euro 34.5457
  • İzmir 25 °C

Yarının Liderleri İKÇÜ’de buluştu

Yarının Liderleri İKÇÜ’de buluştu
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
YARININ LİDERLERİ İKÇÜ’DE BULUŞTU
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
"Biz, bir medeniyetin yeniden doğuşuyuz" sloganıyla hayata geçirilen ve YÖK, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Öğrenci Konseyi T-Genç işbirliği ile gençleri buluşturan Yarının Liderleri Eğitim Seminerlerinin İzmir etabına İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ev sahipliği yaptı.
İzmir Koordinatörlüğünü üstlenen İKÇÜ’de eğitim seminerlerine katılan Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Gediz Üniversitesi ile İKÇÜ’lü öğrenciler sertifikalarını Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Tancan Uysal’ın elinden aldı. 
 
12 hafta süren eğitimin ardından…
12 hafta süren eğitim süresi boyunca 9 teorik derse katılan gençler üniversite hayatlarına ve üniversite eğitimi sonrasındaki süreçlere önemli katkılar sunacak bir eğitim programına katılarak sertifika edinmiş oldu.
 
İzmir’den 16 Öğrenci programa kabul edildi
Yarının Liderleri Seminerleri hakkında bilgi veren, projenin aynı zamanda İzmir koordinatörü olan İKÇÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Sümeyye Zehir, İzmir’den seçilerek seminerlere katılmaya hak kazanan 16 öğrencinin oldukça başarılı bir eğitim sürecinden geçtiğini belirtti.
 
İKÇÜ ev sahipliğini başarıyla tamamladı
Zehir, “Programımız %100 Genç projesi ve YÖK'te yapılan ilk öğrenci programı olma özelliği de taşımaktaydı. YÖK’te yapılan lansman toplantısında üniversitemizi 5 kişilik ekibimizle temsil etmiştik. Bu önemli projenin İzmir’deki etabına ev sahipliği yapmak, seminerlerde Hocalarımızın aktardığı önemli bilimsel bilgileriyle bir araya gelmesi bizlere ayrı bir heyecan ve gurur yaşattı. Üniversitemizin gençlerin yer aldığı böylesine önemli projelerde destek olması teşvik etmesi bizler için oldukça önemli. Yarının Liderlerinin yetişmesinde İKÇÜ’nün de payının olması bizleri birer İKÇÜ’lü olarak heyecanlandırıyor” şeklinde konuştu.
 
En İyi Girişimci Ödülü İKÇÜ’ye 
Öte yandan projenin lansmanında  En İyi Girişimci Ödülü  İKÇÜ’ye geldi. İKÇÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Sümeyye Zehir ödülünü Türkiye Öğrenci Konseyi Koordinatörü Burak Özdemir’in elinden aldı.
 
Yarının Liderleri Eğitim Seminerleri programı içeriği ve ders veren akademisyenler…
1. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü  Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nilgün Nurhan KARA-“Toplumu Etkilemiş Tarihi Şahsiyetler”
2. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Devrim ÖZKAN- “Farklı Kültürlerle ve Akranlarla İş Yapabilme Becerisi” 
3. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç.Dr. Burcu ÖKSÜZ-“Etkili iletişim Sanatı ve Kitle İletişimi”
4. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Murat KAYALAR- “Girişimcilik ve Ticaret Ahlakı”
5. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi- Sağlık Hizmetleri ABD Öğretim Üyesi Doç.Dr. Serhat BURMAOĞLU-“Proje Yönetimi ve Uygulamaları”
6. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç.Dr. Burcu ÖKSÜZ- “Kişisel İmaj Yönetimi ve Renklerin Dili”
7. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslar Arası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nesrin DEMİR-“Adab-ı Muaşeret”
8. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü Gazetecilik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. ELİF KORAP ÖZEL-“Medya Yönetimi ve Habercilik”
9. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tancan UYSAL-“Uluslararasılaşma, Üniversite, Sivil Toplum”
 
Sertifika Almaya Hak Kazanan Öğrenciler
 
ÖMER FARUK KARAKUŞ- İKÇÜ
MUHAMMED EMİN ASLAN-Ege Üni
UĞUR ALKAN-Ege Üni
SEZER ZERAY-İKÇÜ
MURAT ŞAHİN- Ege Üni
HASAN CAN-Dokuz Eylül Üni
ÖZGÜR BEKTAŞ- Dokuz Eylül Üni
NİGAR BAŞKURT-İKÇÜ
SALİHA ASLAN-İKÇÜ
SEDA KARAKAYA-İKÇÜ
BURCU TOKUÇ-İKÇÜ
CANAN GÜMÜŞ-Dokuz Eylül
MELEK GEDİKBAŞ- Gediz Üni
NAFİYE GÜRBÜZ-İKÇÜ
SEDA ÖZER-İKÇÜ
SÜMEYYE ZEHİR-İKÇÜ
 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78