• BIST 9090.66
  • Altın 2324.412
  • Dolar 32.3684
  • Euro 34.9498
  • İzmir 17 °C

Yaşar Akbulut, İHANET EDENLERİN...

Yaşar Akbulut, İHANET EDENLERİN...
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Partililere çalışmalarından dolayı teşekkürle sözlerine başlayan Aliağa Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar Akbulut Aliağa halkının kendilerine güçlü bir muhalefet görevi verdiklerini ifade ederek "Biz bundan sonra beş yıl süre içerisinde

ALİAĞA BİZE MUHALEFET GÖREVİ VERDİ

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Partililere çalışmalarından dolayı teşekkürle sözlerine başlayan Aliağa Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar Akbulut Aliağa halkının kendilerine güçlü bir muhalefet görevi verdiklerini ifade ederek "Biz bundan sonra beş yıl süre içerisinde yönetimin ensesinde olacağız. Vaat edilen bir çok proje var. Aliağa'nın hayrına yapılacak bütün iyi ve güzel işlerde Aliağa halkının arkasında olacağız ama yanlışa asla müsaade etmeyeceğiz Aliağa halkı bizden bunu bekliyor" dedi.

PARTİYE İHANET VAR

Seçim sürecinin son günlerinde siyasi etiğe yakışmayacak durumların yaşandığını belirten Akbulut "Maalesef Aliağa'da ihanetlerle geçen bir seçim süreci yaşandı. Bizim içimizde de partimizde de ihanetler oldu. Bizi en çok rahatsız eden durum ise bu ihanetler oldu. Seçimi kazanırsınız kaybedersiniz ama bunların yaşanmaması gerekirdi. Biz Türkiye'de Başbakanımızın dediği gibi milli mücadele yaşıyoruz dedik ama burada hiç birimizin hoşuna gitmeyen çeşitli şeyler yaşandı. Teşkilatımız bu konunun takipçisi olacak ve gereğini de yapacaktır. İhanet edenlerin cezası karşılıksız kalmayacak" dedi.

ŞEREFİMİZLE SEÇİMİ KAYBETTİK

Cumhuriyet Halk Partisi'nde de ihanet yaşandığını belirten Akbulut "Ben insani olarak söylüyorum Barış Eroğlu'na üzülüyorum. Kendiside ihanetin yaşandığını söylüyor. Aliağa halkınca bir çok konuşuluyor ama maalesef oylar farklı yerlere kaydı. Kaybetmenin bir mazereti değil bunlar. Kamuoyu araştırmalarında önlerde de çıkıyorduk. Biz şerefimizle seçimi kaybettik. Ama seçimin kazananı yine biziz diye düşünüyorum 12 tane meclis üyemiz var bu arkadaşlarla Aliağa'da birçok güzel işe imza atacağını düşünüyorum" dedi.

AK PARTİ'NİN NEFESİ ENSELERİNDE OLACAK

2009 yılı seçimlerine göre yüzde elli oylarını arttırdıklarını kaydeden Akbulut "Çok az bir farkla seçimi kaybettik Aliağa halkının bize verdiği muhalefet görevini en iyi bir şekilde yerine getireceğiz. Kesinlikle yapılacak olan projeleri burada tıkayan bir yönetim ve meclis üyeleri olmayacak. Daha iyisini nasıl yapabilirim onun önerisini sunan meclis üyeleri olacak. Şundan da emin olsunlar ki yapılacak en ufak bir yanlışta da enselerinde Ak Parti'nin nefesi olacak, hiçbir yanlışa imza attırmayacak, bundan da kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

BİZİM İŞİMİZ DEĞİL

Değerlendirme yapmak için zamanın erken olduğunu söyleyen Ak Parti Aliağa Belediye Başkan adayı olan İbrahim Etem Yorulmaz duygusal yapılan değerlendirmelerin sıkıntı yaratabileceği endişesini taşıdığını belirterek şöyle konuştu "Ben konuyla ilgili değerlendirmenin ilk önce siyasi mühendislerin vicdanlarında yapmaları gerektiğini düşünüyorum. Gencecik insanları siyasetin içine sokup, sonra ticari kaygılarla bir takım organizasyonların mimarı olmak doğru değil. Üstelik  fotoğrafların karşınsına geçip, siyasi geleceğini düşünerek siyasi varyasyonların içinde olmak bizim işimiz değil. Ya olduğunuz gibi görüneceksiniz, ya da göründüğünüz gibi olacaksınız" dedi.

VİCDAN OLACAKLAR

Seçim çalışmaları sürecinde kendilerine destek olan herkese teşekkür eden Yorulmaz bu şarkının burada bitmeyeceğini ifade ederek şunları kaydetti "On iki meclis üyesi arkadaşım Aliağa'da yapılması gereken ve verilen sözlerin takipçisi olacaktır. Orada vicdanları sızlatan  her sistemin başında muhakkak vicdan olacak duracaklardır. Ben onlara güveniyorum Aliağa'lı da güvensin" dedi.

ŞEHİR EFSANESİ

Ak Parti Belediye meclis üyelerinden Milliyetçi Hareket Partisi'ne geçişlerin olacağı iddialarını cevaplayan Aliağa Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar Akbulut "Bunların hepsi şehir efsanesi meclis üyeleri ve partimin insanları çok şerefli insanlardır. Bu tip şeylerin yaşanması mümkün değil. Hiç bir arkadaşım bu partiye pamuk ipliği ile değil gönül verdikleri için Aliağa sevdaları için buradalar" dedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78