• BIST 9773.97
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 22 °C

Yaşar Çallı Aliağa TED Koleji'nde

Yaşar Çallı Aliağa TED Koleji'nde
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ/ TED Aliağa Koleji ülkemizin en önemli ressamlarından Yaşar Çallı ve eşi Ressam Çiğdem Çallı’yı ağırladık. TED Aliağa Koleji Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen etkinlikte öğrenci, öğretmen ve veliler ünl

YAŞAR ÇALLI TED ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ/ TED Aliağa Koleji ülkemizin en önemli ressamlarından Yaşar Çallı ve eşi Ressam Çiğdem Çallı’yı ağırladık. TED Aliağa Koleji Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen etkinlikte öğrenci, öğretmen ve veliler ünlü ressamla sohbet etme ve paylaşımlarda bulunma şansı yakaladılar.

Görsel Sanatlar derslerinde yapılmış olan çalışmalar hakkında tek tek öğrencilerle sohbet eden Çallı, daha sonra kendisi için hazırlanmış olan müzik dinletisini dinledi ve saydam sunumunu izledi. Daha sonra öğrencilerle sohbet eden Yaşar Çallı öğrencilerin kendisine sorduğu her soruya tek tek cevap verdi.

“RUHUM ARINDI”

Yaşar Çallı TED Aliağa Koleji yöneticilerine sanata, sanatçıya olan yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederken, 85. Yılını kutlayan Türk Eğitim Derneğine bağlı TED Aliağa Kolejinden ayrılırken “Cumhuriyetin tüm kazanımlarını okulunuz atmosferi içinde yüreğimde hissettim. Ruhum arındı, yeniden Ankara’ya dönmek çok zor gelecek” diyerek okul yönetimi, veli, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Yaşar Çallı okul yöneticilerine Türk Eğitim Derneği’ni anlatan bir tablo yapacağını ve hediye edeceğinin sözünü de verdi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78