• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Yeni İl Başkanı “Güven” Oldu

Yeni İl Başkanı “Güven” Oldu
CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel’in görevinden istifa etmesi sonrası, CHP İzmir İl Başkanlığın da olağanüstü toplanan CHP İzmir İl Başkanlığı görevine

YENİ İL BAŞKANI “GÜVEN” OLDU

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel’in görevinden istifa etmesi sonrası, CHP İzmir İl Başkanlığın da olağanüstü toplanan CHP İzmir İl Başkanlığı görevine, Örgütten sorumlu il başkan yardımcısı Asuman Ali Güven oybirliğiyle seçildi.

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu, Alaattin Yüksel’ in görevinden istifası sonrası, Parti tüzüğünün 42. Maddesi -C- bendi uyarınca yeni CHP İzmir İl Başkanını seçti. Buna göre olağanüstü yönetim kurulu toplantısına katılan kurul üyelerinin tamamının oyuyla, CHP İzmir’in yeni başkanı, Örgütten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Asuman Ali Güven oldu.

TEŞEKKÜR VE UYUM MESAJI

CHP İzmir’in yeni başkanı Asuman Ali Güven yaptığı kısa değerlendirmede “İl Başkanımızın istifasına üzüldük. Onun başkanlığında İzmir’de ses getiren büyük işlere imza atan çok uyumlu bir yönetimimiz vardı. Kendisinin istifası sonrasında kurumsal yapımızın devamı, parti çalışmalarımızın aksamaması ve partimizin zarar görmemesi için olağanüstü toplantıyla arkadaşlarımın oybirliğiyle bu onurlu ve önemli göreve layık görüldüm. Tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. En baştan beridir süren uyumlu çalışmamız hem il yönetim kurulumuzla,, hem ilçe başkanlıklarımız ve belediye başkanlarımızla, hem de genel merkezimizle artarak devam edecektir. Yine CHP’ye ve İzmir’imize yakışan çalışmalarla halkımıza hizmet etmeye, demokrasi, cumhuriyet, laiklik ve adalet için mücadele vermeye devam edeceğiz” dedi.

CHP olağanüstü kurul toplantısına 23 yönetim kurulu üyesi katılırken, toplantıya mazeretleri sebebiyle katılamayan tüm kurul üyelerine telefonla ulaşılarak onaylarının alındığı belirtildi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78