• BIST 9057.97
  • Altın 2293.771
  • Dolar 32.3117
  • Euro 35.128
  • İzmir 26 °C

Yeni Lezzet Sarayı

Yeni Lezzet Sarayı
Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren'in işletmeciliğine soyunduğu Saray Kebap Fırınlı Et lokantası , Aliağa protokolünün ve yüzlerce davetlinin katılımıyla Sevgi Yolu Girişinde açıldı. Aliağa kebap, pide ve sulu yemekler açısından se

 

 

 

ALİAĞA"NIN YENİ LEZZET SARAYI :  “SARAY KEBAB” AÇILDI

 

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren'in işletmeciliğine soyunduğu Saray Kebap Fırınlı Et lokantası , Aliağa protokolünün ve yüzlerce davetlinin katılımıyla  Sevgi Yolu  Girişinde açıldı. Aliağa kebap, pide  ve sulu yemekler açısından seçkin bir mekana daha kavuştu.   Açılışta Kurdele kesim töreni öncesi Aliağa Müftüsü Osman Canbolat  öncülüğünde  açılışa gelen davetliler ile birlikte bereket duası okundu. Osman canbolat yeni açılan işyerinin hayırlı işler yapmasını temenni etti. Açılış kurdelesini  Aliağa kaymakamı Emir Osman Bulgurlu  CHP İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, İl Genel Meclisi Üyesi  ve Aliağaspor Başkanı İsa Önal,  İl genel meclis Özer Örnek ve CHP Belediye Başkan Aday Adayı  Ömer Turgut Oğuz  ve Aliağa esnaf odası başkanı ve Saray kebap Fırınlı et lokantasının sahibi  Hüseyin Ekren ile birlikte kesti. Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, böylesi güzel bir lokanta ve kebap salonunu Aliağa'ya kazandırdığı için Hüseyin Ekren'i kutlayarak, bol kazançlar diledi.

İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, daire amirleri, banka müdürleri, dernek ve oda başkanlarının yanı sıra yüzlerce davetlinin katıldığı açılışın ardından katılanlara  açılış ikramı olarak Yusuf Usta'nın meşhur döneri ile Erdoğan Usta'nın seçkin yemeklerinden ikram edildi.

Aliağa'nın  sağlığa kaliteye lezzete önem veren uygun fiyatları ile hizmet eden böylesi seçkin mekanlara ihtiyacı olduğunu belirten Hüseyin Ekren “Yıllarca lokanta işletmeciliği yapan birisi olarak, hepsi biri birinden  tecrübeli 20 kişilik kadromuzla Aliağalıların hizmetindeyiz. Anadolu ve dünya mutfağının seçkin yemekleriyle mesleğinde kendini kanıtlamış  40 yıllık sulu yemek ustası Erdoğan ustanın seçkin yemekleri, Hasan  Yıldız Usta'nın spesiyal kebap çeşitleriyle ve mesleklerinde biri birinden farklı hünerleri olan Süleyman ve Ali usta  ile  pide, lahmacun ve pizza ürünleri  yaprak dönerin Aliağa"da en ünlü ustası Yusuf usta ile Aliağalılara farklı bir hizmeti sunmayı hedefledik. Aliağalıların farkımızı ve yemeklerimizin lezzetlerini görmeleri için mekanımızı bekliyoruz.” dedi.

Sevgi yolunda 140 kişinin aynı anda yemek yiyebileceği  ferah bir mekana sahip olan Saray Kebap Salonu'nda 140 kişilik düğün, sünnet, kabul günü gibi toplu yemekler için de hizmete hazır olduklarını ifade eden Hüseyin Ekren, Aileler yemeklerini yerken çocukların da oynayabileceği bir oyun alanı da dizayn ettiklerini de belirtti.

internet ortamında sipariş kabulüne  yakında başlayacaklarını, söyleyen Ekren ev ve işyerlerine paket servis siparişleri  için 616 35 25 ve 616 15 13 nolu telefonlardan kabul ettiklerini söyledi.

20 kişilik konusunda uzanma kadrosu işle Aliağalılara hiç tatmadıkları lezzeti sunacağı konusunda iddiaları olduğunu söyleyen Ekren,” müşterilerimizin ve onlarla birlikte gelen misafirlerini ev ortamında gibi huzurlu ağırlamak ve tebessüm ile uğurlamak için hiçbir şey tesadüfe bırakılmadı. Zengin et ve sebze yekelerimiz kebab çeşitlerimiz çorba ve tatlılarımız ile tüm Aliağalıları bekliyoruz” dedi

 

Haber Foto: Şenol GÖK Görüntü: Serkan ŞEN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78