• BIST 9079.97
  • Altın 2325.099
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9469
  • İzmir 16 °C

Yeni Mahallede Eroğlu Coşkusu

Yeni Mahallede Eroğlu Coşkusu
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Aliağa'nın en büyük yaşam semti olan Yeni Mahalle, Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu'na coşkulu destek verdi. CHP'nin genç Başkan Ad
YENİ MAHALLEDE BARIŞ EROĞLU COŞKUSU
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
Aliağa'nın en büyük yaşam semti olan Yeni Mahalle, Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu'na coşkulu destek verdi. CHP'nin genç Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu'nun Yeni Mahalle Düğün Salonundaki halk toplantısı yoğun katılımla mitinge dönüştü. 
Aliağa Belediyesi tarafından bu yıl yapımı tamamlanan Yeni Mahalle Düğün Salonu en kalabalık etkinliğini CHP Adayı Barış Eroğlu'nun Halkla buluşmasında yaşadı. Salonu dolduran yaklaşık 2 bin kişi "Aliağa'nın umudu Barış Eroğlu" şarkısıyla coştu. Eroğlu'nun vatandaşla buluşmasına CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven de katıldı.
 
ALİAĞA'YA HİZMET YAĞACAK
Seçim kampanyası süresince sadece projelerini ve Aliağa ile ilgili vizyonunu anlattığını kaydeden Eroğlu, "Aliağa'yı işsizlik sorununu çözmüş, yaşanabilir bir çevrede, huzurlu mutlu insanların kenti yapacağız. Bu kentin her taşında herkesin hakkı var. bu kenti birlikte yöneteceğiz. Aliağa'nın menfaatlerini her platformda savunacağız. Belediyenin güçlü iradesiyle bu kente hizmet yağdıracağız" dedi.
 
EROĞLU BAŞKAN, CHP İKTİDAR
Coşkulu kalabalığın "Eroğlu Başkan, CHP İktidar" Sloganları eşliğinde salona giren CHP Başkan Adayı Eroğlu, "Türkiye'nin karanlığa ve esarete mahkum edilmek istendiği bir dönemdeyiz. Bu sadece bir yerel seçim değil. CHP sadece Aliağa'da değil, Türkiye'de de iktidar olacak. Biz, İzmir'de Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu ile birlikte kentimize hizmet yağdırmak için hazırız." dedi.
 
ALİAĞA'YA "GEZİ PARKI" SÖZÜ
Aliağa'da ilk iş olarak bir parka "Gezi Parkı" adını vereceğini söyleyen Barış Eroğlu, "AKP bizden neden korkuyor biliyor musunuz? Biz yapacağımız Parka gezi parkı adını vereceğiz. onun için korkuyorlar. Biz insanları ayırmıyoruz. Yurttaşlarımızı Türk, Kürt, Laz, Ermeni, Rum diye ayırmıyoruz. Sosyal demokratlar tüm halklara eşittir. Özgürlüklerin, demokrasinin geliştirilmesini ister. Biz insanları ayırmadık, ayırmıyoruz, ayırmayacağız. Bunun Aliağa'da teminatı CHP'dir. Biz insanı, insan olduğu için seviyoruz" dedi.
 
Salonu dolduran 2 bin Yeni Mahalle'li toplantının sonunda Barış Eroğlu'nun etrafında coşku yumağı oluşturdu. Çocuk yaşlı, kadın erkek, Barış Eroğlu'na sevgi gösterisinde bulundu. 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78