• BIST 9008.92
  • Altın 2281.932
  • Dolar 32.3179
  • Euro 35.0593
  • İzmir 20 °C

Yılın Yöneticisi UĞUR EREN

Yılın Yöneticisi UĞUR EREN
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Basketbol Adamları Derneği’nin geleneksel Basketbol Oskarları’nı 2011/2012 sezonunda kazananlar belli oldu. 8 yıldan bu yana geleneksel olarak dağıtılan ödüllerden “Yılın Yöneticisi Ödülü” Aliağa'ya gitti. Aliağa Spor K

BASKETBOLDA YILIN YÖNETİCİSİ UĞUR EREN

GELENEKSEL BASKETBOL OSKARLARI ÖDÜLLERİNDE ALİAĞASPOR KULÜBÜ BAŞKANI UĞUR EREN “YILIN YÖNETİCİSİ” SEÇİLDİ

BASKETBOL OSKARI ALİAĞA’YA GELDİ

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Basketbol Adamları Derneği’nin geleneksel Basketbol Oskarları’nı 2011/2012 sezonunda kazananlar belli oldu. 8 yıldan bu yana geleneksel olarak dağıtılan ödüllerden “Yılın Yöneticisi Ödülü” Aliağa'ya gitti. Aliağa Spor Kulübü Başkanı Uğur Eren, yılın yöneticisi seçildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da Spor Şeref Ödülüne layık görüldü.

ugur-eren.jpg

BASKETBOLDA ALİAĞA’YA BÜYÜK ONUR

8 yıldan bu yana düzenlenen ve Basketbol camiasının merakla beklediği ödüllere hak kazananlar:

Spor Şeref Ödülü     : AZİZ KOCAOĞLU

Yılın Yöneticisi         : UĞUR EREN (Aliağaspor Kulübü Başkanı)

Onur Ödülü                 : ERDOĞAN ARIPINAR

Jüri Özel Ödülü          : TUNCAY ÖZİLHAN (Anadolu Efes)

Yılın Takımı                 : BEŞİKTAŞ ERKEK BASKETBOL TAKIMI

Yılın Antrenörü            : ERGİN ATAMAN

Yılın Oyuncusu           : BARIŞ ERMİŞ

Yılın Basketbol Yazarı: GÜRKAN ERTAÇ (Yeni Asır) ve KAAN KURAL (Vatan)

Yılın Basketbol Sunucusu: İSMAİL ŞENOL (NTV)

Spora katkı ödülleri: SERPİL BARAN (İBŞB Genel Sekreter Yrd.), ŞAHİN KÖMÜRCÜ (Ragbi Federasyon Başkanı), MURAT ÖZEL (İBŞB Kültür ve Spor Daire Başkanı), SALİH HIZLI (Akhisar Belediye Başkanı) BİRTAN TAŞKINLAR (Akhisar Ramiz Köfte Yöneticisi)”

Basketbol Oskarları Ödül töreni 28 Ocak 2013 Pazartesi günü saat 17.00’de İzmir Buz Sporları Salonunda düzenlenecek kokteylde tören ile dağıtılacak.

AVNİ ERBOY: 125 ADAY ARASINDAN SEÇİLDİLER

Basketbol Adamları Derneği Başkanı Avni Erboy, “Basketbol Oskarları, her yıl olduğu gibi bu yıl da titiz bir çalışma sonucunda hak ettiği inananlara veriliyor. Bu yıl da, büyük jüri tarafından 125 aday arasından seçilip yönetim kurulumuzun onayıyla verilen Basketbol Oskarları’nı alanları tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

AZİZ KOCAOĞLU’NA SPOR ŞEREF ÖDÜLÜ

Basketbol Adamları Derneği Başkanı Avni Erboy, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na da İzmir il, ilçe ve beldelere yaptığı çok amaçlı spor salonları ile amatör spora katkısı nedeniyle öneriler doğrultusunda yönetim kurulu kararıyla da “SPOR ŞEREF ÖDÜLÜ” verdiklerini, “Spora Hizmet Ödülleri”ni ise, sporun içinde olup sürekli sahne arkasında kalmayı tercih eden ancak katkıları büyük olan kişi veya kuruluşlara verildiğini açıkladı.

UĞUR EREN; SPORA YATIRIMLARIMIZ SONUÇ VERİYOR

ALİAĞA-PETKİM Basketbol takımının, son yıllarda Türk Basketbolunun önemli bir lokomotifi olduğunu dile getiren AliağaSpor Kulübü Başkanı Uğur EREN, "Sporda son yıllarda gösterdiğimiz disiplin ve gayretler meyvelerini veriyor. Bu ödülü Aliağa Halkı, Aliağa Petkim camiası ve kulübümüz hak etmişti. Basketboldan futbola kadar bir çok branşta kapılarımızı çocuklarımıza, gençlerimize açtık. Bir sporcu ordusu yetiştiriyoruz. Bunu yaparken BEKO liginde de başarıyla mücadele ediyoruz. Aliağa’daki bu büyük gelişimi ve potansiyeli gören ve değerlendiren Basketbol Adamları Derneğine teşekkür ediyorum" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78