• BIST 8983.9
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • İzmir 20 °C

Yorulmaz'dan Mahalle Ziyaretleri

Yorulmaz'dan Mahalle Ziyaretleri
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa’nın yeni mahalleleri Çitak, Karaköy, Uzun Hasanlar’ı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet edip pr
YORULMAZ, ALİAĞA’NIN YENİ MAHALLELERİNİ ZİYARET ETTİ
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa’nın yeni mahalleleri Çitak, Karaköy, Uzun Hasanlar’ı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet edip projelerini anlattı.
Aliağa için hazırladığı projeleri birebir anlatan Yorulmaz’dan, vatandaşlar yol, ulaşım, sağlık ve istihdam gibi sorunlarının çözümü için destek istedi. 
 
HERKESİN ORTAK DERDİ YOL
Nereye gitse öncelikli sorununun yol olduğunu belirten Yorulmaz, “Nereye gitsem herkesin derdi aynı. Yollar bozuk hep ama bu yollar neden bozuluyor, onu sormak lazım. Birileri para kazanacak diye sıkıntıları vatandaşlar çekmemeli. Ulaşım ve sağlık konusunda bizim projelerimiz hazır. Tüm sorunların giderilmesi konusunda gereken neyse yapılacağından kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
 
BUGÜNE KADAR YAPILMAYAN NE VARSA YAPMAK İÇİN GELİYORUM
Bugüne kadar söz verilip yapılmayan ne varsa yapmaya talip olduklarını belirten Yorulmaz, “biz kimseye kötü demiyoruz. Biz daha iyi yaparız diyoruz. Yeni Şakran’a geldiğimizde işçiler memurlar 4 aydır maaş alamıyordu. Belediye ile ilgi onlarca icra davası olan bir belediye devraldık. Okulla giden öğrenciler için servis otobüsü aldık. Okulların her türlü ihtiyacını karşıladık bunlar. Bu sosyal belediyeciliğin gereği, bunlar siz istemeden yapılmalı, bu belediye başkanını görevi. 5 yıl içinde tüm bu sorunların üstesinde geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Yeni Şakran’ı 5 yılda yeniden inşa ettik: Aliağa’yı da yeniden inşa edeceğiz. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız” dedi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78