• BIST 8886.87
  • Altın 2239.383
  • Dolar 32.3397
  • Euro 35.1137
  • İzmir 18 °C

Zorlu son yolculuğuna uğurlandı

Zorlu son yolculuğuna uğurlandı
Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İzmir’in tanınmış iş insanlarından Kemal Zorlu, Alsancak Hocazade Cami’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İzmir’in tanınmış iş insanlarından Kemal Zorlu, Alsancak Hocazade Cami’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Zorlu’nun cenaze törenine İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve İzmir iş dünyasının temsilcileri katıldı.

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İzmir’in tanınmış iş insanlarından ve Altay Spor Kulübünün eski başkanlarından Kemal Zorlu için Alsancak Hocazade Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. 73 yaşında vefat eden Zorlu için düzenlenen törene eşi Semra Zorlu, kızı Ege Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Zorlu ve aile üyeleri ile İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar, eski İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, eski milli futbolcu ve teknik direktör Mustafa Denizli, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve yurttaşlar katıldı.
Kemal Zorlu, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Zorlu’nun naaşı Pınarbaşı’nda bulunan aile mezarlığına defnedildi. 


 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78