• BIST 9142.4
  • Altın 2325.069
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9782
  • İzmir 24 °C

Zülküf Koçoğlu Vatandaşları Korkuttu

Zülküf Koçoğlu Vatandaşları Korkuttu
Aliağa Ak parti belediye Meclisi ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi

Aliağa Ak parti belediye Meclisi ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, Aliağa'nın en başarılı icra, iflas, haciz avukatlarından Zülküf Koçoğlu başkan adaylığı çalışmalarını, Ak Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün tüm uyarılarına rağmen başlattı
 
İcra, iflas, haciz konularında uzman olan Aliağa'nın başarılı avukatı Zülküf Koçoğlu’nun köylerdeki üstü örtülü başkanlık adayı sondaj çalışmalarına, Aliağa Ak Parti Kurucu Üyesi ve Aliağa İlçe Başkan Adayı İsa Önal, Ak Parti Aliağa Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Aliağa İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri destek veriyor.

Avukat Koçoğlu’nun sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf ve açıklamalardan edinilen bilgilere göre, resmen seçim çalışması yaptığı iddiaları kulislerde tepki çekmeye devam ediyor.
 
İCRA AVUKATI ZÜLKÜF KOÇOĞLU VATANDAŞLARI KORKUTTU
 
Öte yandan icra, iflas, haciz konularında uzman olarak tanınan avukat Zülküf Koçoğlu’nun köy kahvelerine gitmesi de vatandaşı endişelendiriyor. Vatandaşlar: “Tamam, belediye başkanın adayı olduğunu açıklasa mesele yok. Ama biz köye icra getirdi zannediyoruz. Yine kimin canını yakacak diye endişeleniyoruz. Geçenlerde Zülküf Bey toplantısına aracı arıza yaptığı için, köyümüze sarı taksi ile gelince içimizden birinin evine icra memuru geldi zannettik. Meğerse bizi ilgilendirmeye imar barışı bilgilendirmesi adı altında belediye başkanlığı tanıtım toplantısı yapıyormuş. Mübarek olsun. İcra avukatından belediye başkan adayı çok güzel düşünülmüş. Allah akıl fikir versin.” diye açıklamalarda bulundular.

Vatandaşlar: “Yine geçen gün başka bir köye gitmiş, kahvede kim varsa icra geliyor diye herkes kaçışmış. Kahvede kimse kalmayınca Ak Parti Aliağa İlçe Başkan Adayı İsa Önal’a yem borcu olanları kahveye toplamak zorunda kalmışlar.” iddialarını de iletmeyi ihmal etmediler.
 
ADAY ADAYLARI ZÜLKÜF KOÇOĞLUNA KIZGIN
 
Ak Parti Aliağa İlçe Danışma Kurulu Toplantısında konuşma yapan Ak Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün aday adaylığı konusunda oldukça titiz davranılması konusuna dikkat çekti.

Toplantıda konuşma yapan Aydın Şengül: “Gidip tek tek hepinizle istişare edeceğiz. Ortak akılla aramızdan birini belirleyeceğiz, O zamana kadar kimse aday adayı olarak çıkmasın. Adaylığı düşünen varsa önce bize söylesin. Geçmişte bunları hep yaşadık. Bir bakıyorsunuz ilçede 6-7 tane aday adayı çıkıyor. Her birini etrafında toplanıyorlar 5’er, 10’ar kişi, her türlü motivasyonu da sağlıyorlar. Kesin aday olacaksın, kesin belediye başkanı olacaksın diyorlar. Belli bir süre sonra söylene söylene aday adayı akşam yatıyor rüyasında kendini belediye başkanı olup makam aracına binerken görüyor. Sonra sabah kalktığında her şeyi dağıtmaya başlıyor. Şunu işe aldım, sana şunu verdim bunu verdim. Herkes kendince gruplaşıyor. Ondan sonra aday açıklanıyor diğerleri çok yanlış aday diyor. Ben olsam kesin kazanacaktım diyor. Hani burada parti vardı. Onların hepsine aday adayı olduğunda sorsanız kim olsa arkasında çalışır mısın diye, hepsi çalışırım der ama aday olmayınca hepsi de satar. Hani samimiyet?” dedi
 
“AVUKAT ZÜLKÜF KOÇOĞLU NEREYE KOŞUYOR”
 
Bunun üzerine aday adaylıklarını gizli tutmaya karar veren, gönlü belediye başkanlığında olan adaylar, İcra iflas ve haciz konularında uzman olan başarılı avukat Zülküf Koçoğlu’nun alenen adaylığına tepki gösterdi.

Koçoğlu’nun başına buyruk davranmasına öfkelenen Ak Parti Aliağa Teşkilatı Üyeleri “ İmar barışı bilgilendirme toplantısı adı altında köylerde başkanlık adayı tanıtım toplantıları düzenliyor. Önce adil değil. Etik de değil. Bir yarış olacaksa seçim takviminin açıklanmasını beklemek, il başkanının talimatını dinlemek gerek. Başı buyruk hareketlerden kaçınmamızı özenle rica eden ve aday adaylarını uyaran il başkanı Aydın Şengül’ü yok sayar tavır ve hareketler hepimizi bağlar ve üzer. Kaldı ki imar barışını köy tüzel kişiliğinden mahalle statüsüne geçmiş yerlerde anlatmak ne kadar doğrudur? Bizim bildiğimiz daha önce köy olan dış mahallelerde arsa tapusunda ‘Kargir Ev’ yazıyorsa zaten yapı kullanma belgesi yerine geçiyor. Tarlasında çiftçi barınma evi yapanlar da altyapı sorunu olmayan yerlerde elektrik gibi bir problemi ya da yapı kullanma gibi bir problemi zaten yok. Böyle olunca köy mahallelerinde bu konuyu ilgilendiren vatandaş sayısı köy nüfusunun sadece ve sadece yüzde 1’ini ilgilendirebilir. Bunu konusunda uzman olan herkes bilir. Dolayısıyla Zülküf Koçoğlu’nun yaptığı bilgilendirme toplantısı değil düpedüz Belediye Başkan Adaylığı Tanıtım Toplantısıdır. Sevgili avukatımız nereye koşuyor tam olarak açıklasa da bilsek. Zaten onun yanında giden, destek veren meclis üyeleri ve siyasiler de bunun belgesidir. Bir diğer belge de icra avukatı Zülküf Koçoğlu’nun toplantılara katılımının üç beş kişiyi geçmemesidir.” Dediler.

İlçe başkanı Kazım Sayın ise konuyla ilgili bilgisinin olmadığını, araştıracağını ve İl Başkanı Aydın Şengül’ün talimatları doğrultusunda gerekenin yapılacağını söyledi. /EGE BASIN GRUBU

42649429_10155826069630893_7863376865983987712_n.jpg42479328_10155820089675893_6174162899867533312_n_edited.jpg

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ      www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ    www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ    www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ   www.yenisazan.com

SAĞLIK GAZETESİ

VİVA İNDİRİM GAZETESİ

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER          www.aliagahaber.com

ARASTA HABER         www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET            www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA   www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET        www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR     www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78