28 Nisan 2024
  • İzmir16°C

KINIK BE­LE­Dİ­YE­Sİ'NDEN SI­CA­CIK BİR HİZ­MET

Sos­yal Be­le­di­ye­ci­lik an­la­yı­şı ile ha­re­ket eden İzmir'e bağlı Kınık Be­le­di­ye­si, Kınık Poy­ra­cık Ekmek Fı­rı­nı ile adın­dan söz et­tir­me­ye devam edi­yor.

Kınık Be­le­di­ye­si'nden Sı­ca­cık Bir Hiz­met

17 Ekim 2022 Pazartesi 09:54

Sos­yal Be­le­di­ye­ci­lik an­la­yı­şı ile ha­re­ket eden İzmir'e bağlı Kınık Be­le­di­ye­si, Kınık Poy­ra­cık Ekmek Fı­rı­nı ile adın­dan söz et­tir­me­ye devam edi­yor. Kınık Be­le­di­ye­si, Kınık Poy­ra­cık Ekmek fı­rı­nın­da sağ­lık­lı, ka­li­te­li, Üs­te­lik pi­ya­sa de­ğe­rin­den yüzde 25 daha ucuz ekmek üre­ti­yor.

Her gün 24 saat bo­yun­ca var­di­ya­lı ola­rak ça­lı­şan fı­rın­da usta eller ta­ra­fın­dan günde yak­la­şık 10 bin ekmek üre­ti­li­yor. Üre­ti­len ek­mek­ler ise Be­le­di­ye fı­rı­nın­dan sof­ra­la­ra ge­li­yor.

Kınık Be­le­di­ye­si, Be­le­di­ye'nin fı­rı­nın­da imal edi­len ek­mek­le­ri, Ber­ga­ma Dev­let Has­ta­ne­si, Kınık Dev­let Has­ta­ne­si, Aşev­le­ri, Maden ve çevre fab­ri­ka­la­ra da gön­de­ril­me­si­ni sağ­la­ya­rak önem­li bir hiz­me­te imza attı.
Fı­rın­dan çıkan sı­ca­cık ek­mek­ler, Gıda Mü­hen­dis­le­ri­nin ona­yın­dan geç­tik­ten sonra fab­ri­ka­da tek tek pa­ket­le­ni­yor, ar­dın­dan hem has­ta­ne­de­ki ça­lı­şan per­so­nel ve has­ta­la­ra hem de aşev­le­ri­ne kalp­le­ri ısıt­mak için gön­de­ri­li­yor.

Va­tan­daş­la­ra hem daha hij­ye­nik hem daha ucuz ekmek üre­til­me­si­ne imkan ya­rat­mak ama­cıy­la yola çıkan Kınık Be­le­di­ye Baş­ka­nı Dr. Sadık Doğ­ru­er, " Kınık Be­le­di­ye­si Poy­ra­cık Ma­hal­le­miz­de Be­le­di­ye­mi­zin ekmek fı­rı­nı mev­cut. Va­tan­da­şı­mı­za ka­li­te­li ve ucuz ekmek ye­dir­mek için pi­ya­sa fi­yat­la­rın­dan yüzde 20- 25 daha ucuza ekmek üre­ti­yo­ruz." dedi

Yap­tık­la­rı hiz­met­ten do­la­yı mutlu ol­duk­la­rı­nı be­lir­ten Kınık Be­le­di­ye Baş­ka­nı Doğ­ru­er, "Fı­rı­nı­mız­da artık ek­mek­le­ri­miz üze­rin­de son kul­lan­ma ta­ri­hi­nin yaz­dı­ğı Kınık Be­le­di­ye­si ta­ra­fın­dan üre­til­di­ği , imal edil­di­ği ve gra­ma­jı­nın yaz­dı­ğı ekmek üret­mek­te­yiz. Bu ek­mek­le­ri­miz Ber­ga­ma, Kınık Dev­let Has­ta­ne­le­rin­de, Çevre Or­ga­ni­ze Sa­na­yi Böl­ge­le­rin­de­ki fab­ri­ka­la­ra, Maden ve aşev­le­ri­ne ekmek gö­tür­mek­te. Ka­li­te­li, ucuz, sağ­lık­lı ek­me­ği ve gıda mü­hen­dis­le­ri­nin kont­ro­lün­de­ki ürün­le­ri de Kınık Be­le­di­ye­si ka­li­te­sin­de sun­mak­ta­yız." diye ek­le­di.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.