• BIST 9131.16
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İzmir 25 °C

Türkiye Tırmanma Yarışına Kınık Ev Sahipliği Yapıyor

Türkiye Tırmanma Yarışına Kınık Ev Sahipliği Yapıyor
Kınık Belediyesi’nin katkıları ile 4 Eylül Pazar günü Kınık’ta gerçekleştirilecek olan AVİS Türkiye Tırmanma Şampiyonası 5. Ayağı yarışları lansman toplantısı Poyracık Aqua Park Tesisleri’nde yapıldı.

Kınık Belediyesi’nin katkıları ile 4 Eylül Pazar günü Kınık’ta gerçekleştirilecek olan AVİS Türkiye Tırmanma Şampiyonası 5. Ayağı yarışları lansman toplantısı Poyracık Aqua Park Tesisleri’nde yapıldı. Düzenlenen lansman toplantısında Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi, Kınık Belediye Başkanı Doktor Sadık Doğruer, İzmir Motor Sporları ve Otomobil Kulübü (İMOK) Başkanı Erkan Yanıkoğlu, yarışmanın sponsorlarından Yaşaroğlu Otomotiv temsilcisi, Ülkü Motor Sporları Başkanı Ümit Ülkü, çok sayıda yarışmacı ve basın mensubu katıldı. AVİS Türkiye Tırmanma Şampiyonası 5. ayağı olan Kınık etabı hakkında bilgi veren İMOK Başkanı Yanıkoğlu “5. ayağını Kınık’ta gerçekleştireceğimiz AVİS Türkiye Tırmanma Şampiyonası için hazırlıklarımız tamamlandı. 5.8 km uzunluğundaki Kınık/Köseler yolunda 3 çıkış olarak koşulacak olan yarışta 4 kategoride 30 sporcu mücadele edecek. Gerek sporcularımız gerekse seyirciler açısından keyifli bir yarış olabilmesi için gerekli bütün hazırlıklar yapılmıştır. Kınık’ta yarışıyor olmak hepimize ayrı bir heyecan veriyor. Sayın Kaymakam’ımızın ve sayın Belediye Başkanı’mızın katkıları ile eksiksiz olarak harika bir yarış olacağına inanıyoruz. Kınık’ta ilkini gerçekleştirdiğimiz yarışın bundan sonra her yıl gerçekleştirilmesi konusunda hem fikiriz. Sayın Belediye Başkanı’ma katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz ve sağ salim gerçekleşen bir yarış olmasını diliyoruz.“ şeklinde konuştu.

Yarışmadan duyduğu heyecanı ve sevinci konuşmalarında dile getiren Kınık Kaymakamı Çelebi ise “Göreve başladığım günden beri Belediye Başkanı’mız ilçenin tanıtımı için katma değeri yüksek organizasyonlara imza atıyor, kendisini bu vizyonundan dolayı tebrik ve teşekkür ederim. AVİS Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın Kınık’ta yapılıyor olması bize ayrı bir mutluluk yaşatmaktadır. Emeği geçen herkese teşekkür eder, keyifli bir yarış dilerim” dedi.

Ülke çapında çok önemli sporcuların yarışacağı AVİS Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın Kınık’ta yapılıyor oluşundan duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Doğruer “1960’lı yıllardan beri yapılan bu prestijli yarışa ev sahipliği yapmak ilçemiz için çok değerli ve mutluluk verici. AVİS Türkiye Tırmanma Şampiyonası Kınık’ta ilk kez yapılacak fakat bu son olmayacak. Bu organizasyonda da önemli olan Türkiye’nin dört bir yanından ilçemize gelen misafir yarışmacılarımıza Kınık misafirperverliğini göstermek ve ilçe halkımızı seyir zevki yüksek motor sporları ile buluşturmaktır. Yarışmanın ilçemizde gerçekleşecek olan 5. ayağına sponsor olan Yaşaroğlu Otomotiv’e ve Kınık adına katkı sunan başta sayın Kaymakamımız Abdurrahman Çelebi olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. 4 Eylül Pazar günü saat 12:00’da başlayacak ve saat 18:00’da Kınık Meydanı’nda ödül töreniyle sonlandırılacak olan organizasyona yarış sever ve spor sever bütün İzmir’li hemşerilerimizi davet ediyorum. Her şeyin yolunda olduğu, enerjisi yüksek bir yarış diliyorum.” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78