• BIST 9079.97
  • Altın 2321.968
  • Dolar 32.3088
  • Euro 34.9846
  • İzmir 17 °C

Aliağa Ticaret Odası’ndan Hisarcıklıoğlu’na Ziyaret

Aliağa Ticaret Odası’ndan Hisarcıklıoğlu’na Ziyaret
​Aliağa Ticaret Odası (ALTO) heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’numakamında ziyaret etti.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’numakamında ziyaret etti.

Söz konusu ziyarete ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Uğur Akyıldız, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kemal Erim ve Orhan Ulaşzade, Meclis Başkan YardımcısıÇağdaş Özçelik, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Dr. Y. Kemal Aygün, Yönetim Kurulu ÜyesiHimmet Ceyhan, Meclis Üyeleri Altan Yıldırım, Arif Güven, Engin Akarsu, Engin Aksan, Erhan Güngör, Erol Güngör, Evren Yavuz, Işıl Şahin, Kerim Taşcı, Naim Polat, Rabia Sezen, Ruken Arslan Çukadar, 2. Meslek Komitesi Başkanı Ömer Keleş, Başkan Yardımcısı Ali Eyüboğlu, 8. Meslek Komitesi Başkanı Hikmet Akın Başkan Yardımcısı Ilgın Kavaklıoğulları, 9. Meslek Komitesi Başkanı Neslihan Pekmez Bakır, 10. Meslek Komitesi Başkanı Alev Murat Evrin,11. Meslek Komitesi Başkanı Enver Kanargı, 12. Meslek Komitesi Başkanı Abdulkadir Çulha, 13. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Ubeydullah Baycuman, 14. Meslek Komitesi Başkanı Hayrullah Genç iştirak ettiler.

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret eden heyet seçimlerin ardından yeni dönem çalışmaları ile ilgili istişarede bulundu.

Birlik ve Beraberlik Kültürü

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Aliağa Ticaret Odası Heyetine ve tüm Oda Camiasına yeni dönemin hayırlı olmasını diledi, başarı dileklerini iletti.

Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu konuşmasında Aliağa’nın Türkiye ticaret ve sanayisi için çok önemli olduğunu vurgularken, ALTO’nun da hem Aliağa’nın iş dünyasının çatı örgütü olduğunu, hem de ülkenin önde gelen Oda/Borsaları arasında yer aldığına dikkat çekti.

Aliağa Ticaret Odası’nın şehirde sahip olduğu kurumsal gücü, geliştirdiği birlik ve beraberlik kültüründen aldığını ve bu kültürün yaygınlaşarak örnek olmasını temenni eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ayrıca, ALTO’nun her süreçte aktif faaliyetleri, üye ve bölge sorunlarının çözümündekietkinliği ve pandemi dönemindeki sıkı çalışmalarından övgüyle söz etti.

'Rıfat Başkanımız desteği ile her zaman Aliağa iş dünyasının yanında olmuştur'

Söz konusu ziyaret ile ilgili değerlendirmede bulunan ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, “Bugün Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ettik. Önümüzdeki 4 yıl için planladığımız yol haritamız, devam eden çalışmalarımız ile ilgili istişarede bulunarak üyelerimizin ve bölgemizin beklenti ve sorunlarını kendisine ilettik” dedi.

Başkan Ertürk ayrıca TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun üreten ve çalışan iş dünyasına desteklerinden dolayı teşekkür ederek “Rıfat Başkanımız desteği ile her zaman Aliağa iş dünyasının yanında olmuştur. Sayın Başkanımızın bize geçmişte vermiş olduğu destekler çerçevesinde biz de sorunların aktarımı ve çözümü için mücadeleler verdik. Kendisine de hem teşekkür etmek hem de önümüzdeki süreçteki çalışmalarında başarılar dilemek için buraya geldik” ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78