• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İzmir 22 °C

Aliağaspor FK Antalya’da Hazırlık Maçlarına Devam Ediyor

Aliağaspor FK Antalya’da Hazırlık Maçlarına Devam Ediyor
2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig grup ve fikstür kuralarının çekilmesinden sonra İzmir 3. Bölge 3. Grupta yer alan Aliağaspor FK, 17 Nisan’da başlayacak lig öncesi son hazırlıklarını Antalya kampında gerçekleştiriyor.

Aliağaspor FK Antalya’da Hazırlık Maçlarına Devam Ediyor

Aliağaspor FK 1 – 1  Ünye 1957 Spor

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar Aliağaspor FK Kampını ziyaret etti

2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig grup ve fikstür kuralarının çekilmesinden sonra İzmir 3. Bölge 3. Grupta yer alan Aliağaspor FK, 17 Nisan’da başlayacak lig öncesi son hazırlıklarını Antalya kampında gerçekleştiriyor. Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Hakan Şapçı yönetiminde Fiziksel idman, kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapan sarı siyahlılar kamp süresince yine önemli ve güçlü takımlarla da hazırlık maçları yapıyor. 

Bölgesel Amatör Ligin iddialı takımlarından Aliapaspor FK ilk hazırlık maçını geçtiğimiz Cuma günü Aydın Yıldızspor ile yaptı ve maç golsüz beraberlikle noktalandı. Bu maçın ardından ikinci hazırlık maçını Ünye 1957 Spor ile yapan Aliağaspor FK rakibiyle 1-1 berabere kaldı. 

Ünye 1957 Spor ile yapılan hazırlık maçında Aliağaspor FK sahaya; Ömer Can, Semih Durmuş, Bayram Çetin, Yusuf Kılıç, Suat Gündüz, Zeki Sinanoğlu, Ersin Aslantoğ, Özkan Yılmaz, Atalay Demirtaş, Enes Bakal ve Çagrı Alpaslan on biriyle çıktı. Karşılaşmanın 2. Yarısında ise Atamer Yavuz, Batuhan Dogrukıran, Şefik Koz, Murat Ulusoy, Osman Buğra, Zihni Aydın ve Serdar Vefa oyuna dâhil oldu. 
Maçın 60. Dk’sında Aliağaspor Fk’dan Yusuf Kılıç’a çarpan topun ağlarla buluşması sonucu 1-0 yenik duruma düşen sarı siyahlılarda, karşılaşmanın 71. Dakikasında sahne alan Aliağaspor FK oyuncusu Serdar Vefa rakip ağlara topu bırakarak 1-1 lik eşitliği sağladı. Maç bu skorla sona erdi. 

TEKNİK SORUMLU HAKAN ŞAPÇI; ALİAĞA FK ŞAMPİYONLUĞU HAK EDİYOR
Çok güzel ve verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Hakan Şapçı lige noksansız bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Takımın büyük oranda lige hazır olduğunu, kamp döneminde ve sonrasında da hazırlık maçları yaparak performansı en üst seviyeye çıkarmak istediklerini belirten Şapçı “Zor bir gruba düştük ama biz oynadığımız her maçın her ligin favorisiyiz. Rakiplerimize saygı duyuyoruz ama oyuncularım ve ben biliyorum ki bu grubu lider olarak tamamlayıp bölge şampiyonasına biz katılacağız. Bize bu imkânları tanıyan Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar’a ve Kulüp Başkanımız Kamil Önal’a çok teşekkür ediyoruz. Aliağa FK şampiyonluğu hak ediyor. Standartlarımız bu ligin çok üzerinde. Bizlerin gayretleri, halkımızın ve yöneticilerimizin desteği ile kulübümüz hedeflediği, hayal ettiği yerlere kadar gidecektir” dedi.

ANTALYA KAMPINA BAŞKAN SERKAN ACAR SÜRPRİZİ
Bölgesel Amatör Lig’de çekilen kuralar sonucunda İzmir 3. Bölge 3. Grupta yer alan ve çalışmalarına Antalya kampında devam eden Ligin iddialı takımlarından Aliapaspor FK’yı Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ziyaret etti. Takımın Antalya kampında oyuncular ve teknik heyetle birlikte zaman geçiren Başkan Acar lig öncesinde moral ve motivasyonları yüksek olan takıma her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti. 

BAŞKAN SERKAN ACAR; İNŞAALLAH 3. LİĞ’E ÇIKACAĞIZ
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar takımın çok önceden beri çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ifade ederek “ Biz de takımımıza destek vermek için yanlarında olduk. Takımımız işin ciddiyetinin farkında gayet disiplinli bir şekilde hem teknik hem de taktik anlamda hazırlıklarına devam ediyor. 6 takımlık bir gruptayız. Biz bütün hazırlıklarımızı profesyonel lige çıkmak üzere yaptık. Teknik ekip ve futbolcularımızda bu hedefe konsantre olmuş halde çalışmalarına devam diyorlar. Aliağa halkıyla, şehriyle, taraftarıyla, kurumlarıyla, esnafıyla hep birlikte bu yıl 3. Lig’i çok arzuluyoruz. İnancımız odur ki inşallah bu yıl 3. lige çıkacağız” diye konuştu

İLK MAÇ ÇİĞLİ BELEDİYESPOR İLE ALİAĞA’DA
Bölgesel Amatör Ligin iddialı takımlarından Aliapaspor FK Çekilen kuralar sonucunda İzmir 3. Bölge 3. Grupta yer aldı. 3. Grupta toplam 6 takım mücadele edecek. Aliağaspor FK grupta Çiğli Belediyespor, Viven Bornova A.Ş, Alaçatı Spor Kulübü, İzmir Spor ve Kınık Belediyespor ile maçlar yapacak. 
Aliağaspor FK ilk maçını kendi evinde Çiğli Belediyespor ile oynayacak. Sarı Siyahlı takım rakiplerini baştan sona yenilenen Aliağa Atatürk Stadında ağırlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Pandeminin sürmesi dikkate alınarak 4 ve daha fazla takımla temsil edilen illerin aynı gruplarda, 1, 2 ve 3'er takımla temsil edilen illerin de, birbirine yakın illerle eşleştirilmesi esasına göre yapılan gruplandırma ile BAL'a katılan 266 takım, 9 ayrı bölgede, 4 takımlı 12, 5 takımlı 22 ve 6 takımlı 18 grupta olmak üzere toplam 52 grupta müsabakalarını oynayacak.

aliaga-fk-antalya-1_2.jpgaliaga-fk-antalya-1_1.jpgaliaga-fk-antalya-1_6.jpgaliaga-hakan-sapci-002.jpg

//EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78