• BIST 8981.29
  • Altın 2284.428
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0498
  • İzmir 22 °C

ALTO dan üyelerine ücretsiz e belge desteği

ALTO dan üyelerine ücretsiz e belge desteği
Aliağa Ticaret Odası, gerek pandemi nedeniyle gerekse de ekonomideki gelişmeleri göz önünde bulundurarak, üyelerini bu süreçte desteklemek amacıyla internet üzerinden sunduğu oda belgelerini "ücretsiz" verecek.

Alınan karara göre ALTO üyeleri; Faaliyet Belgesi, Oda Kayıt Belgesi ve Ortaklık Teyit Belgesini oda web sitesi (www.alto.org.tr) üzerinden ücretsiz temin edebilecek.
Aliağa Ticaret Odası'nın www.alto.org.tr adresi üzerinden Online İşlemlere giriş yapan ALTO üyeleri, 7/24 E-Belge İşlemlerine tıklayarak istenilen bilgileri doldurup bahse konu e-belgelerini "ücretsiz" olarak alabilecek.
Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, gerek pandeminin gerekse de ekonomide yaşanan olumsuz gelişmelerin reel sektöre etkilerini yakından takip ettiklerini belirterek, "Geride bıraktığımız 2021 yılında ALTO olarak Aliağa’ya ve üyelerimize katkı sağlamaya gayret ettik, sektörlerimize destek olacak birçok çalışmaya imza attık. Ekonomide yaşanan olumsuzluklar ve pandeminin yarattığı hasarı göz önüne alarak; yaptığımız çalışmalarla bu zorlu günlerde üyelerimizin bir nebze de olsa yükünü hafifletmek için söz konusu belgeleri web sitemiz üzerinden alınması durumunda ücretsiz olarak vereceğiz” dedi.
ALTO'nun dijitalleşme yolunda son yıllarda önemli adımlar atarak üyelerine sundukları hizmetlerin büyük bölümünü elektronik ortama taşıdıklarını vurgulayan Başkan Ertürk, pandemi ile birlikte dijitalleşmenin hız kazandığını belirtti. Ertürk, "İçinden geçtiğimiz bu zor süreçte ALTO olarak her zaman üyelerimizin yanındayız. Oda olarak üyelerimizin ihtiyaç duydukları belgelere 7/24 ve ücretsiz ulaşabilmesini istedik. Böylece üyelerimiz, bu üç belgeyi Odamıza gelmeden internet üzerinden hiçbir ücret ödemeden temin edebilecek. Üyelerimizin memnuniyetini artırmak amacıyla yürüttüğümüz girişim ve çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde, bu sürecin üstesinden geleceğiz" diye konuştu.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78